Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (28) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2010
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Adaptación lingüística y cultural de dos instrumentos para la detección de sospecha de maltrato hacia las personas mayores
Revista Espanola de Geriatria y Gerontologia, Vol. 45, Núm. 4, pp. 213-218
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Antioxidant capacity and pungency of 'Horcal' onion under refrigerated storage
Acta Horticulturae, Vol. 858, pp. 267-272
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Antioxidant properties, radical scavenging activity and biomolecule protection capacity of flavonoid naringenin and its glycoside naringin: A comparative study
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 7, pp. 1238-1244
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Desarrollo de salchichas cocidas enriquecidas con aceites de oliva y salmón
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 191, pp. 76-84
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Determination of phase equilibrium (solid-liquid-gas) in poly-(ε-caprolactone)-carbon dioxide systems
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 55, Núm. 8, pp. 2781-2785
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Differences in the phenolic composition and sensory profile between red wines aged in oak barrels and wines aged with oak chips
LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 10, pp. 1533-1541
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Efecto de la aplicación de diferentes derivados de levadura comerciales sobre la calidad de los vinos blancos
Enoviticultura, Núm. 3, pp. 14-22
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Efecto de la maceración pre-fermentativa en frío en la calidad de un vino tinto
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 418, pp. 76-83
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Effect of alternative techniques to ageing on lees and use of non-toasted oak chips in alcoholic fermentation on the aromatic composition of red wine
European Food Research and Technology, Vol. 230, Núm. 3, pp. 485-496
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Effect of beer consumption on levels of complex i and complex IV liver and heart mitochondrial enzymes and coenzymes Q9 and Q10 in adriamycin-treated rats
European Journal of Nutrition, Vol. 49, Núm. 3, pp. 181-187
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Effekt von hydrostatischem hochdruck auf Listeria monocytogenes: Untersuchungen an mit listerien inokulierten, trocken gepökelten fleischerzeugnissen
Fleischwirtschaft, Vol. 90, Núm. 4, pp. 188-192
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Equilibrium Distribution Model of Betaine between Surfactant Micelles and Water: Application to a Micellar-Enhanced Ultrafiltration Process
Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 49, Núm. 14, pp. 6578-6586
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Estrés oxidativo en el infarto cerebral
Revista Electrónica de Biomedicina, Núm. 3, pp. 21-26
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Ethyl lactate production via esterification of lactic acid with ethanol combined with pervaporation
Chemical Engineering Journal, Vol. 165, Núm. 2, pp. 693-700
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Food safety performance indicators to benchmark food safety output of food safety management systems
International Journal of Food Microbiology, Vol. 141, Núm. SUPPL.
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Formulation, characterization and treatment of metalworking oil-in-water emulsions
Clean Technologies and Environmental Policy, Vol. 12, Núm. 1, pp. 31-41
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High hydrostatic pressure as emergent technology for the elimination of foodborne viruses
Trends in Food Science and Technology, Vol. 21, Núm. 11, pp. 558-568
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Niveles de tiorredoxina plasmática en individuos sanos adultos
Revista Electrónica de Biomedicina, Núm. 2, pp. 12-17
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Nutrición y genes
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 17, Núm. 2, pp. 45-54
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Prevalence and quantification of Shiga-toxin producing Escherichia coli along the lamb food chain by quantitative PCR
International Journal of Food Microbiology, Vol. 141, Núm. SUPPL.