Programa de doctorado
Avances en Ciencia y Biotecnología Alimentarias (UBU)
Aportaciones congreso (17) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2010
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A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications
Soft computing models in industrial and environmental applications
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A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications
Advances in Intelligent and Soft Computing
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Assessing the Stability of Supplementary Elements on Principal Axes Maps Through Bootstrap Resampling. Contribution to Interpretation in Textual Analysis
Advances in data analysis
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Correlaccion entre analisis sensorial de las uvas y analisis fisico-quimico durante el control de maduracion analisis multivariante
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
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Diferenciación y caracterización de productos vitivinícolas
Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del IX Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2009]
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Efecto de la reducción del contenido de azúcares en los mostos sobre la composición volátil de vinos blancos de la variedad verdejo
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
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Efecto de la temperatura de maceración prefermentativa en la extracción de compuestos
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
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Effect of high hydrostatic pressure on volatile profile of cooked turkey breast meat
Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods
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Influencia del consumo de vino sobre biomarcadores de estrés oxidativo
Viticultura y enología en la D.O. Ribera del Duero: [ponencias del X Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2010]
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Los grados de la Facultad de Ciencias de Burgos: la experiencia de una realidad
VIII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària: noves titulacions i canvi universitari
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Metodología del análisis sensorial
Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del VIII Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2008]
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Modos de prevenir y corregir la turbidez de mostos y vinos
Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del VII Curso de Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2007]
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Optimization of a solid-phase extraction procedure in the fluorimetric determination of sulfonamides in milk using the second-order advantage of PARAFAC and D-optimal design
Analytical and Bioanalytical Chemistry
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Study along storage of volatile compounds of two fish oils extracted by supercritical carbon dioxide
Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods
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Vino, antioxidantes y salud
Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del VIII Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2008]
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Volatile composition of base wines to obtain sparkling wines from seven autochthonous grape varieties from Castilla y León (Spain)
Third International Symposium Macrowine (Macrowine 2010)
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Volatile compounds in supercritical carbon dioxide extracts of brown crab (Cancer Pagurus) processing by-product
Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods