Aportaciones congreso (17) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications

    Soft computing models in industrial and environmental applications

  2. A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications

    Advances in Intelligent and Soft Computing

  3. Assessing the Stability of Supplementary Elements on Principal Axes Maps Through Bootstrap Resampling. Contribution to Interpretation in Textual Analysis

    Advances in data analysis

  4. Correlaccion entre analisis sensorial de las uvas y analisis fisico-quimico durante el control de maduracion analisis multivariante

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

  5. Diferenciación y caracterización de productos vitivinícolas

    Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del IX Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2009]

  6. Efecto de la reducción del contenido de azúcares en los mostos sobre la composición volátil de vinos blancos de la variedad verdejo

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

  7. Efecto de la temperatura de maceración prefermentativa en la extracción de compuestos

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

  8. Effect of high hydrostatic pressure on volatile profile of cooked turkey breast meat

    Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods

  9. Influencia del consumo de vino sobre biomarcadores de estrés oxidativo

    Viticultura y enología en la D.O. Ribera del Duero: [ponencias del X Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2010]

  10. Los grados de la Facultad de Ciencias de Burgos: la experiencia de una realidad

    VIII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària: noves titulacions i canvi universitari

  11. Metodología del análisis sensorial

    Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del VIII Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2008]

  12. Modos de prevenir y corregir la turbidez de mostos y vinos

    Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del VII Curso de Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2007]

  13. Optimization of a solid-phase extraction procedure in the fluorimetric determination of sulfonamides in milk using the second-order advantage of PARAFAC and D-optimal design

    Analytical and Bioanalytical Chemistry

  14. Study along storage of volatile compounds of two fish oils extracted by supercritical carbon dioxide

    Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods

  15. Vino, antioxidantes y salud

    Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del VIII Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2008]

  16. Volatile composition of base wines to obtain sparkling wines from seven autochthonous grape varieties from Castilla y León (Spain)

    Third International Symposium Macrowine (Macrowine 2010)

  17. Volatile compounds in supercritical carbon dioxide extracts of brown crab (Cancer Pagurus) processing by-product

    Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods