Programa de doctorado
Avances en Ciencia y Biotecnología Alimentarias (UBU)
Aportaciones congreso (14) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2011
-
An experience of autonomous learning in the context of the european higher education area
2011 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (ICERI)
-
Análisis de fenoles monómeros, proantocianidinas y evaluación sensorial en vinos espumosos naturales de Castilla y León
Actualizaciones en investigación vitivinícola: XI Congreso Nacional de Investigación Enológica : celebrado del 1 al 3 de junio de 2011, en Jerez de la Frontera
-
Aplicación de distintas técnicas para la obtención de vinos de baja graduación alcohólica
Innovación Vitivinícola en la Ribera del Duero. Sostenibilidad: [ponencias del XI Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2011]
-
Comparing two evaluation methods for a subject of "environmental pollution" in an industrial engineering degree title
Edulearn11: 3rd international conference on education and new learning technologies
-
Depuración de aguas residuales de bodega. Cualidades propias: composición y estacionalidad
Innovación Vitivinícola en la Ribera del Duero. Sostenibilidad: [ponencias del XI Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2011]
-
Evaluación sensorial e instrumental de las características espumantes de vinos espumosos naturales de Castilla y León
Actualizaciones en investigación vitivinícola: XI Congreso Nacional de Investigación Enológica : celebrado del 1 al 3 de junio de 2011, en Jerez de la Frontera
-
Implantation of degree in food science and technology in the bologna process
2011 4th International Conference of Education, Research and Innovation (ICERI)
-
Iniciativa del grupo de trabajo SAC-UBU ante los objetivos de sostenibilidad del medio ambiente en los grados adaptados al EEES
VIII Foro sobre Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de capítulos
-
Moodle support channel in youtube: design and development at the University of Burgos
2011 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (ICERI)
-
Operational development of the competence "applying the knowledge in practice" in the degree of chemistry
INTED2011: 5TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE
-
Strategies to improve the incorporation of secondary school students and vocational training to university degree in food science and technology
ICERI2011 Proceedings, 4th International Conference of Education, Research and Innovation, 14-16 November 2011, Madrid, Spain
-
Suitability of alternative grape varieties for the wine making of natural sparkling wines: study of monomeric phenolic composition, proanthocyanidins, biogenic amines and sensory analysis
VII Symposium In Vino Analytica Scientia 2011 - Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirit Proceedings of the 7th Symposium
-
Ways to adapt to higher education European area of environmental subjects in polytechnics schools. A comparison between queen's University of Belfast (Northern Ireland), Geneva University (Switzerland) and Burgos University (Spain)
Edulearn11: 3rd international conference on education and new learning technologies
-
Ácidos D-glucónico, cítrico y L-málico en las mieles de Barrilla (“Mesembryanthemum crystallinum” L.) de Gran Canaria
Actas del VI Congreso Nacional de Apicultura: Córdoba, 12 y 13 de noviembre de 2010