Low toxicological impact of commercial pristine multi-walled carbon nanotubes on the yeast saccharomyces cerevisiae

  1. Martín, S.M. 1
  2. Barros, R. 1
  3. Domi, B. 1
  4. Rumbo, C. 1
  5. Poddighe, M. 2
  6. Aparicio, S. 11
  7. Suarez-Diez, M. 3
  8. Tamayo-Ramos, J.A. 1
  1. 1 Universidad de Burgos
    info

    Universidad de Burgos

    Burgos, España

    ROR https://ror.org/049da5t36

  2. 2 Laboratory of Materials Science and Nanotechnology (LMNT), Department of Chemistry and Pharmacy, University of Sassari, CR-INSTM
  3. 3 Wageningen UR
    info

    Wageningen UR

    Wageningen, Holanda

    ROR https://ror.org/04qw24q55

Revista:
Nanomaterials

ISSN: 2079-4991

Año de publicación: 2021

Volumen: 11

Número: 9

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NANO11092272 SCOPUS: 2-s2.0-85114110130 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor
Fuente de los datos: Scopus