Antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers

  1. Osés, Sandra María 1
  2. Cantero, Leire 1
  3. Puertas, Guillermo 1
  4. Fernández-Muiño, Miguel Ángel 1
  5. Sancho, María Teresa 1
  1. 1 Universidad de Burgos
    info

    Universidad de Burgos

    Burgos, España

    ROR https://ror.org/049da5t36

Revista:
LWT

ISSN: 0023-6438

Ano de publicación: 2022

Tipo: Artigo

DOI: 10.1016/J.LWT.2022.113235 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

Outras publicacións en: LWT

Indicadores

Citas recibidas

  • Citas en Scopus: 5 (18-09-2023)
  • Citas en Web of Science: 5 (15-09-2023)
  • Citas en Dimensions: 5 (19-03-2023)

JCR (Journal Impact Factor)

  • Ano 2022
  • Factor de impacto da revista: 6.0
  • Factor de impacto sen autocitas: 5.6
  • Article influence score: 0.736
  • Cuartil maior: Q1
  • Área: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Cuartil: Q1 Posición na área: 24/142 (Edición: SCIE)

SCImago Journal Rank

  • Ano 2022
  • Impacto SJR da revista: 1.173
  • Cuartil maior: Q1
  • Área: Food Science Cuartil: Q1 Posición na área: 24/359

Scopus CiteScore

  • Ano 2022
  • CiteScore da revista: 9.6
  • Área: Food Science Percentil: 90

Journal Citation Indicator (JCI)

  • Ano 2022
  • JCI da revista: 1.32
  • Cuartil maior: Q1
  • Área: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Cuartil: Q1 Posición na área: 19/169

Dimensions

(Datos actualizados na data de 19-03-2023)
  • Total de citas: 5
  • Citas recentes: 5