Antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers
- Osés, Sandra María 1
-
Cantero, Leire
1
- Puertas, Guillermo 1
-
Fernández-Muiño, Miguel Ángel
1
-
Sancho, María Teresa
1
-
1
Universidad de Burgos
info
Revista:
LWT
ISSN: 0023-6438
Ano de publicación: 2022
Tipo: Artigo
Outras publicacións en: LWT
Indicadores
Citas recibidas
JCR (Journal Impact Factor)
- Ano 2022
- Factor de impacto da revista: 6.0
- Factor de impacto sen autocitas: 5.6
- Article influence score: 0.736
- Cuartil maior: Q1
- Área: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Cuartil: Q1 Posición na área: 24/142 (Edición: SCIE)
SCImago Journal Rank
- Ano 2022
- Impacto SJR da revista: 1.173
- Cuartil maior: Q1
- Área: Food Science Cuartil: Q1 Posición na área: 24/359
Scopus CiteScore
- Ano 2022
- CiteScore da revista: 9.6
- Área: Food Science Percentil: 90
Journal Citation Indicator (JCI)
- Ano 2022
- JCI da revista: 1.32
- Cuartil maior: Q1
- Área: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Cuartil: Q1 Posición na área: 19/169