Publicaciones (358) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2022

  1. Adjustable Gel Texture of Recovered Crude Agar Induced by Pressurized Hot Water Treatment of Gelidium sesquipedale Industry Waste Stream: An RSM Analysis

    Foods, Vol. 11, Núm. 14

  2. Antimicrobial Effect of Simira ecuadorensis Extracts and Their Impact on Improving Shelf Life in Chicken and Fish Products

    Foods, Vol. 11, Núm. 15

  3. Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins

    Food Chemistry, Vol. 373

  4. Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App

    ACS Applied Materials and Interfaces, Vol. 14, Núm. 32, pp. 37051-37058

  5. Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant

    VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

  6. La ciencia que esconde la catedral

    La Universidad de Burgos a la catedral de Burgos en su VIII Centenario [Recurso electrónico]: testimonios personales, investigadores y de difusión (Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional), pp. 81-84

  7. Metal-free organic polymer for the preparation of a reusable antimicrobial material with real-life application as an absorbent food pad

    Food Packaging and Shelf Life, Vol. 33

  8. Métodos clásicos de evaluación sensorial

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 3-25

  9. Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 312, pp. 80-90