Publications (38) Publications in which a researcher has participated

2022

  1. Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins

    Food Chemistry, Vol. 373

  2. Carne

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 173-187

  3. Chistorra de Navarra: Un embutido tradicional enraizado en expansión

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 304, pp. 71-78

  4. Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant

    VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

  5. From winery by-product to healthy product: bioavailability, redox signaling and oxidative stress modulation by wine pomace product

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 62, Núm. 27, pp. 7427-7448

  6. Métodos clásicos de evaluación sensorial

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 3-25

  7. Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales

    VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

  8. Odor Profile of Four Cultivated and Freeze-Dried Edible Mushrooms by Using Sensory Panel, Electronic Nose and GC-MS

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 9

  9. Variation in total polyphenols, tannin and catechin contents and antioxidant activity among moroccan thyme genotype

    Arabian Journal of Medicinal and Aromatic Plants, Vol. 8, Núm. 2, pp. 99-116