Publikationen (348) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2022

  1. From winery by-product to healthy product: bioavailability, redox signaling and oxidative stress modulation by wine pomace product

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 62, Núm. 27, pp. 7427-7448

  2. Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales

    VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

  3. Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant

    VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

  4. Métodos clásicos de evaluación sensorial

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 3-25

  5. Carne

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 173-187

  6. Variation in total polyphenols, tannin and catechin contents and antioxidant activity among moroccan thyme genotype

    Arabian Journal of Medicinal and Aromatic Plants, Vol. 8, Núm. 2, pp. 99-116

  7. Odor Profile of Four Cultivated and Freeze-Dried Edible Mushrooms by Using Sensory Panel, Electronic Nose and GC-MS

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 9

  8. Chistorra de Navarra: Un embutido tradicional enraizado en expansión

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 304, pp. 71-78

  9. Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins

    Food Chemistry, Vol. 373

2021

  1. Disaggregation of conventional soil maps: A review

    Soil Research, Vol. 59, Núm. 8, pp. 747-766

  2. White-wine pomace products prevent clinic Listeria virulence through modulation of adherens and tight junction in intestinal cells

    VII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

  3. Potential health benefits of grape-derived products

    Vitis Products: Composition, Health Benefits and Economic Valorization (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 81-129

  4. Biodisponibilidad y efecto genoprotector de melanoidinas obtenidas de corteza de pan

    VII Jornadas de investigadoras de Castilla y León [Recurso electrónico]: la aventura de la ciencia y la tecnología (Fundación 3CIN), pp. 40

  5. Wine pomace product inhibit listeria monocytogenes invasion of intestinal cell lines caco-2 and sw-480

    Foods, Vol. 10, Núm. 7

  6. Phyllosilicate-content influence on the spectroscopic properties and antioxidant capacity of Iberian Cretaceous clays

    Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Vol. 251

  7. Estimation of fatty acids in intramuscular fat of beef by ft-mir spectroscopy

    Foods, Vol. 10, Núm. 1

  8. Effects of hypothermia and allopurinol on oxidative status in a rat model of hypoxic ischemic encephalopathy

    Antioxidants, Vol. 10, Núm. 10

  9. Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines

    Food Chemistry, Vol. 343