MARIA DEL MAR
CAVIA CAMARERO
Profesor Contratado Doctor Básico
SARA RAQUEL
ALONSO DE LA TORRE
Profesor Titular de Universidad
Publicacións nas que colabora con SARA RAQUEL ALONSO DE LA TORRE (29)
2023
-
Creatine, the player number 16. Effect of creatine on the physical improvement of rugby union players
Gazzetta Medica Italiana Archivio per le Scienze Mediche, Vol. 182, Núm. 11, pp. 792-801
-
Nutritional Education in the Midwife’s Consultation Room
Nutrients, Vol. 15, Núm. 13
-
The Impact of In Vitro Digestion on the Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Spanish Ciders
Foods, Vol. 12, Núm. 9
2022
2021
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 197
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 459-461
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 598
2020
-
Relationship between color and betalain content in different thermally treated beetroot products
Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, Núm. 9, pp. 3305-3313
2019
-
Anthropometric characteristics and somatotype of professional soccer players by position
Journal of Sports Medicine and Therapy, Vol. 4, Núm. 4, pp. 073-080
-
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
High hydrostatic pressure processing of beetroot juice: effects on nutritional, sensory and microbiological quality
High Pressure Research, Vol. 39, Núm. 4, pp. 691-706
2017
-
Antioxidant Capacity of Beetroot: Traditional vs Novel Approaches
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 72, Núm. 3, pp. 266-273
-
Effect of oleic acid on store-operated calcium entry in immune-competent cells
European Journal of Nutrition, Vol. 56, Núm. 3, pp. 1077-1084
-
Global antioxidant response of meat
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 8, pp. 2358-2365
2015
-
Evaluación del estado nutricional durante el estirón puberal
II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015
-
Methodologies and multidisciplinary activities applied to chemical engineering and nutrition subjects of the degree of food science and technology
Iceri2015: 8th international conference of education, research and innovation
-
Relación entre la composición corporal y la práctica deportiva en adolescentes
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 1, pp. 336-345
2013
-
İnsan kolorektal adenokarsinom hücrelerindeki Ca2+ sinyal iletimi üzerine ekonazolün etkisi
Turkish Journal of Biochemistry, Vol. 38, Núm. 2, pp. 126-132
2012
-
Diacylglycerol-containing oleic acid induces increases in [Ca 2+]i via TRPC3/6 channels in human T-cells
Biochimica et Biophysica Acta - Molecular and Cell Biology of Lipids, Vol. 1821, Núm. 4, pp. 618-626
-
Efecto antitumoral del ácido oleico; mecanismos de acción; revisión científica
Nutricion Hospitalaria, Vol. 27, Núm. 6, pp. 1860-1865