Publicaciones (35) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2021

  1. A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors

    Food chemistry, Vol. 342, pp. 1-7

  2. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 459-461

  3. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 197

  4. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 598

2020

  1. Relationship between color and betalain content in different thermally treated beetroot products

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, Núm. 9, pp. 3305-3313

2019

  1. Anthropometric characteristics and somatotype of professional soccer players by position

    Journal of Sports Medicine and Therapy, Vol. 4, Núm. 4, pp. 073-080

  2. Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. High hydrostatic pressure processing of beetroot juice: effects on nutritional, sensory and microbiological quality

    High Pressure Research, Vol. 39, Núm. 4, pp. 691-706

2017

  1. Antioxidant Capacity of Beetroot: Traditional vs Novel Approaches

    Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 72, Núm. 3, pp. 266-273

  2. Effect of oleic acid on store-operated calcium entry in immune-competent cells

    European Journal of Nutrition, Vol. 56, Núm. 3, pp. 1077-1084

  3. Global antioxidant response of meat

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 8, pp. 2358-2365

2015

  1. Evaluación del estado nutricional durante el estirón puberal

    II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015

  2. Methodologies and multidisciplinary activities applied to chemical engineering and nutrition subjects of the degree of food science and technology

    Iceri2015: 8th international conference of education, research and innovation

  3. Relación entre la composición corporal y la práctica deportiva en adolescentes

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 1, pp. 336-345

2013

  1. İnsan kolorektal adenokarsinom hücrelerindeki Ca2+ sinyal iletimi üzerine ekonazolün etkisi

    Turkish Journal of Biochemistry, Vol. 38, Núm. 2, pp. 126-132

2012

  1. Diacylglycerol-containing oleic acid induces increases in [Ca 2+]i via TRPC3/6 channels in human T-cells

    Biochimica et Biophysica Acta - Molecular and Cell Biology of Lipids, Vol. 1821, Núm. 4, pp. 618-626