Publications by the researcher in collaboration with Pilar Muñiz Rodríguez (51)

2021

  1. White-wine pomace products prevent clinic Listeria virulence through modulation of adherens and tight junction in intestinal cells

    VII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

  2. Potential health benefits of grape-derived products

    Vitis Products: Composition, Health Benefits and Economic Valorization (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 81-129

  3. Biodisponibilidad y efecto genoprotector de melanoidinas obtenidas de corteza de pan

    VII Jornadas de investigadoras de Castilla y León [Recurso electrónico]: la aventura de la ciencia y la tecnología (Fundación 3CIN), pp. 40

  4. Wine pomace product inhibit listeria monocytogenes invasion of intestinal cell lines caco-2 and sw-480

    Foods, Vol. 10, Núm. 7

  5. Phyllosilicate-content influence on the spectroscopic properties and antioxidant capacity of Iberian Cretaceous clays

    Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Vol. 251

  6. Effects of hypothermia and allopurinol on oxidative status in a rat model of hypoxic ischemic encephalopathy

    Antioxidants, Vol. 10, Núm. 10

  7. Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines

    Food Chemistry, Vol. 343

2019

  1. Effectiveness of the flipped classroom approach in higher education

    Edulearn19: 11th international conference on education and new learning technologies

  2. Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Aislamiento y caracterización de MRPs en productos de bollería con distinto grado de tostado

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019