MONICA GISELA
GERARDI PASCUZZI
Profesor Ayudante Doctor
MARIA LUISA
GONZALEZ SAN JOSE
Catedrático de Universidad
Publicaciones en las que colabora con MARIA LUISA GONZALEZ SAN JOSE (14)
2023
2022
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Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
2021
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White-wine pomace products prevent clinic Listeria virulence through modulation of adherens and tight junction in intestinal cells
VII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
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Wine pomace product inhibit listeria monocytogenes invasion of intestinal cell lines caco-2 and sw-480
Foods, Vol. 10, Núm. 7
2020
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Bioavailable wine pomace attenuates oxalate-induced type II epithelial mesenchymal transition and preserve the differentiated phenotype of renal MDCK cells
Heliyon, Vol. 6, Núm. 11
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The dose-response effect on polyphenol bioavailability after intake of white and red wine pomace products by Wistar rats
Food and Function, Vol. 11, Núm. 2, pp. 1661-1671
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The protective effects of wine pomace products on the vascular endothelial barrier function
Food & function, Vol. 11, Núm. 9, pp. 7878-7891
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Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions
Journal of Functional Foods, Vol. 66
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Wine pomace product modulates oxidative stress and microbiota in obesity high-fat diet-fed rats
Journal of Functional Foods, Vol. 68
2019
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Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Modulation of Akt-p38-MAPK/Nrf2/SIRT1 and NF-κB pathways by wine pomace product in hyperglycemic endothelial cell line
Journal of Functional Foods, Vol. 58, pp. 255-265
2016
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Efectos de un producto de hollejo sobre la permeabilidad vascular
III Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos, 15 y 16 de diciembre de 2016
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Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells
Journal of Functional Foods, Vol. 22, pp. 431-445
2015
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Efecto protector de un producto de hollejo sobre la activación de NRF2 y la inhibición de NF-KB en células huvec
II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015