Logo Logo Sign in
Groups Researchers Results Projects

María Luisa
González San José

Catedrática de Universidad

Foto de María Luisa
Foto de Sara

Sara
Mateos

You are in Collaborations Sara Mateos

Publications by the researcher in collaboration with Sara Mateos (1)

2020

  1. Application of a seasoning obtained from red grape pomace as a salt replacer for the elaboration of marinated chicken breasts: study of their physical-chemical and sensory properties and microbiological stability

    CyTA: Journal of food, Vol. 18, Núm. 1, pp. 122-131

  • Contact
  • Legal notice
translate en arrow_drop_down
translate en arrow_drop_down es ca eu gl fr de

Universidad de Burgos

Biblioteca Universidad de Burgos

Biblioteca General. Pza. Infanta Doña Elena, s/n

09001(Burgos)

Tfno. +34 947 49 25 83 |  bibliometria@ubu.es

Investigación en la UBU:

  • Vicerrectorado de Investigación, Transferencia e Innovación
  • Gestión de la investigación
  • OTRI-Transferencia
  • UBUEmprende
  • Parque Científico Tecnológico
  • Escuela de Doctorado
  • Unidad de Cultura Científica e Innovación (UCC+i-UBU)
  • Repositorio Institucional (RIUBU)
Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
UBU App
Logo CEI TRIANGULAR –E3
Log HR EXCELLENCE IN RESEARCH
CRIS project developed in collaboration with Fundación Dialnet (University of La Rioja)