SANDRA MARÍA
OSÉS GÓMEZ
Profesor Titular de Universidad
Publications (43) Publications de SANDRA MARÍA OSÉS GÓMEZ
2023
-
Assessing the performance of analytical methods for propolis–A collaborative trial by the international honey commission
Journal of Apicultural Research, Vol. 62, Núm. 3, pp. 542-555
-
Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national study
Journal fur Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, Vol. 18, Núm. 2, pp. 133-146
-
Impact of the Drying Procedure and Botanical Origin on the Physico-Chemical and Potentially Bioactive Properties of Honey Powders
Foods, Vol. 12, Núm. 21
-
Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer
Food Chemistry, Vol. 405
2022
-
Antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers
LWT
-
Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App
ACS Applied Materials and Interfaces, Vol. 14, Núm. 32, pp. 37051-37058
-
How do consumers perceive food safety risks? – Results from a multi-country survey
Food Control, Vol. 142
-
Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 312, pp. 80-90
2021
-
A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors
Food chemistry, Vol. 342, pp. 1-7
-
Attributes of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers
LWT, Vol. 150
-
Chemical extraction and gastrointestinal digestion of honey: influence on its antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities
Foods, Vol. 10, Núm. 6, pp. 1-16
-
Polymer film as starch azure container for the easy diastase activity determination in honey
Food Chemistry, Vol. 355
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 197
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 459-461
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 598
2020
-
Authentication of strawberry tree (Arbutus unedo L.) honeys from southern Europe based on compositional parameters and biological activities
Food bioscience, Vol. 38, pp. 1-9
-
Phenolic profile, antioxidant capacities and enzymatic inhibitory activities of propolis from different geographical areas: Needs for analytical harmonization
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 1
-
Quality Attributes of Local and Imported Honeys Commercialized in Algeria
Journal of apicultural science, pp. 1-12
2019
-
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Evaluation of bioactive compounds and biological activities of Tunisian propolis
LWT, Vol. 111, pp. 328-336