Publications by the researcher in collaboration with Raquel del Pino García (15)

2015

  1. Estudio del efecto protector frente al estrés oxidativo en ratas diabéticas suplementadas con un sazonador obtenido a partir de residuos vitivinícolas

    II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015

  2. Efecto protector de un producto de hollejo sobre la activación de NRF2 y la inhibición de NF-KB en células huvec

    II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015

  3. Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 31, pp. 6922-6931

2014

  1. Antioxidant and antimicrobial properties of wine byproducts and their potential uses in the food industry

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 52, pp. 12595-12602