Unidad de Investigación
UNIDAD DE INVESTIGACION CONSOLIDADA 073-Tecnología de los alimentos

Directora: PILAR MUÑIZ RODRIGUEZ
Especialitats predominants (top 10)
Obtingudes a partir de les publicacions help
Obtingudes a partir de les publicacions
Les especialitats temàtiques mostrades han estat obtingudes mitjançant l'aplicació de models d'intel·ligència artificial, obtinguts com a resultat del Projecte Hèrcules.
Les especialitats temàtiques mostrades han estat obtingudes mitjançant l'aplicació de models d'intel·ligència artificial, obtinguts com a resultat del Projecte Hèrcules.
- Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
- Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtrar
- Internal Medicine (Medicine) Filtrar
- Applied Microbiology and Biotechnology (Immunology and Microbiology) Filtrar
- Horticulture (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
- General Chemistry (Chemistry) Filtrar
- Animal Science and Zoology (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
- Education (Social Sciences) Filtrar
- General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtrar
- Microbiology (Immunology and Microbiology) Filtrar