Artículos (67) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. A continuous flow system design for simultaneous determination of heavy metals in river water samples

    Talanta, Vol. 57, Núm. 5, pp. 985-992

  2. A novel and efficient oxidation of 1,2-amino alcohols to dialkylamides

    Synlett, pp. 2092-2094

  3. A study of robustness with multivariate calibration. Application to the polarographic determination of benzaldehyde

    Talanta, Vol. 56, Núm. 6, pp. 1039-1048

  4. Addition compounds of MoO2Br2 from MoO2Br2(H2O)2. Molecular structure of MoO2Br2{OP[N (CH3)2]3}2 and MoO2Br2{CH2[P(O)(C6 H5)2]2}

    Polyhedron, Vol. 21, Núm. 16, pp. 1635-1642

  5. Alignment of collagen and laminin-containing gels improve nerve regeneration within silicone tubes

    Restorative Neurology and Neuroscience, Vol. 20, Núm. 5, pp. 169-179

  6. Alkynyl Fischer carbene complex as a traceless directing group for the regioselective cycloaddition of dithiolethiones to arylacetylene: Synthesis of E-dithiafulvene thione and dithioesters

    Chemical Communications, Vol. 8, Núm. 4, pp. 483-485

  7. Analysis and comparison of SIMCA models for denominations of origin of wines from de Canary Islands (Spain) builds by means of their trace and ultratrace metals content

    Analytica Chimica Acta, Vol. 472, Núm. 1-2, pp. 161-174

  8. Application of an optimization procedure in adsorptive stripping voltammetry for the determination of chromium with ammonium pyrrolidine dithiocarbamate

    Electroanalysis, Vol. 14, Núm. 15-16, pp. 1083-1089

  9. Arsenic(III)bromide

    Inorganic synthesis, Vol. 33, pp. 203-204

  10. Bidimensional chronoabsorptometric study of electropolymerisation of 4,4′-bis(2-methylbutylthio)-2,2′-bithiophene

    Electrochemistry Communications, Vol. 4, Núm. 5, pp. 451-456

  11. Calidad sensorial de la Cecina de León. II: influencia de las características de los jueces

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 21-28

  12. Calidad sensorial de la cecina de León. I: evaluación por el consumidor

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 11-20

  13. Cation association with sodium dodecyl sulfate micelles as seen by lanthanide luminescence

    Journal of Physical Chemistry B, Vol. 106, Núm. 27, pp. 6966-6972

  14. Cation polyelectrolyte interactions in aqueous sodium poly(vinyl sulfonate) as seen by Ce3+ to Tb3+ energy transfer

    Langmuir, Vol. 18, Núm. 5, pp. 1872-1876

  15. Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (I)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 55-64

  16. Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (II)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 65-72

  17. Cecina de León: un alimento nutritivo y saludable

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 167, pp. 59-70

  18. Clinical impact and efficacy of lamivudine therapy in De Novo hepatitis B infection after liver transplantation

    Liver Transplantation, Vol. 8, Núm. 10, pp. 892-900

  19. Compostaje doméstico: desarrollo y optimización de un reactor en continuo

    Residuos: Revista técnica, Año 12, Núm. 69, pp. 44-51

  20. Detection of polymorphisms at exons 3 (Tyr113 → His) and 4 (His139 → Arg) of the microsomal epoxide hydrolase gene using fluorescence PCR method combined with melting curves analysis

    Analytical Biochemistry, Vol. 308, Núm. 1, pp. 120-126