Publicaciones en las que colabora con Rodrigo Martínez Velasco (9)

2014

  1. Pervaporation investigation of recovery of volatile compounds from brown crab boiling juice

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 20, Núm. 7, pp. 511-526

2012

  1. Activity coefficients at infinite dilution of volatile compounds in water: Effect of temperature and salt concentration

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 57, Núm. 5, pp. 1480-1485

  2. Recuperación de compuestos volátiles a partir de subproductos de marisco mediante extracción supercríticos y pervaporación

    Recuperación de compuestos volátiles a partir de subproductos de marisco mediante extracción supercríticos y pervaporación

  3. Recuperación de compuestos volátiles a partir de subproductos de marisco mediante fluidos supercríticos y pervaporación

    Recuperación de compuestos volátiles a partir de subproductos de marisco mediante fluidos supercríticos y pervaporación

2010

  1. Effect of high hydrostatic pressure on volatile profile of cooked turkey breast meat

    Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods

  2. Volatile compounds in supercritical carbon dioxide extracts of brown crab (Cancer Pagurus) processing by-product

    Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods