BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
Ramona Mihaela
Geanta
Publicaciones en las que colabora con Ramona Mihaela Geanta (5)
2016
-
Colour removal from beet molasses by ultrafiltration with activated charcoal
Chemical Engineering Journal, Vol. 283, pp. 313-322
2015
-
Formulation of Span 80 niosomes modified with SDS for lactic acid entrapment
Desalination and Water Treatment, Vol. 56, Núm. 13, pp. 3463-3475
2014
-
Formulation and characterization of Tween 80/cholestherol niosomes modified with tri-n-octylmethylammonium chloride (TOMAC) for carboxylic acids entrapment
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, Vol. 461, Núm. 1, pp. 167-177
2013
-
Micellar-enhanced ultrafiltration for the recovery of lactic acid and citric acid from beet molasses with sodium dodecyl sulphate
Journal of Membrane Science, Vol. 430, pp. 11-23
-
Recuperación de ácido láctico, ácido cítrico y betaína de melazas azucareras mediante un proceso combinado de extracción con tensioagentes y ultrafiltración
Recuperación de ácido láctico, ácido cítrico y betaína de melazas azucareras mediante un proceso combinado de extracción con tensioagentes y ultrafiltración