Artículos (17) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. A STUDY OF TEXTURE‐FLAVOR INTERACTIONS USING FREE‐CHOICE PROFILING

    Journal of Sensory Studies, Vol. 8, Núm. 3, pp. 177-188

  2. Calcium responses elicited by nucleotides in macrophages. Interaction between two receptor subtypes

    Journal of Biological Chemistry, Vol. 268, Núm. 25, pp. 18640-18647

  3. Caracterización y diferenciación físico-química de los tipos comerciales de la longaniza de Aragón

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 6, pp. 631-650

  4. Control of Ca2+ entry into HL60 and U937 human leukaemia cells by the filling state of the intracellular Ca2+ stores

    Biochemical Journal, Vol. 289, Núm. 3, pp. 761-766

  5. Effect of retinol and fatty acid binding by bovine β-lactoglobulin on its resistance to trypsin digestion

    International Dairy Journal, Vol. 3, Núm. 7, pp. 589-597

  6. El pardeamiento enzimático en uva y vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 2424, pp. 251-261

  7. El pardeamiento enzimático en uva y vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 2423, pp. 171-181

  8. Enzymatic Determination of Glycerol in Honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 4, pp. 557-559

  9. Gas chromatographic-mass spectrometric method for the simultaneous determination of amitraz, bromopropylate, coumaphos, cymiazole and fluvalinate residues in honey

    The Analyst, Vol. 118, Núm. 12, pp. 1519-1522

  10. Geles poliméricos: aplicaciones

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 77-87

  11. Geles poliméricos: nuevos materiales para procesos de separación

    Ingeniería química, Núm. 294, pp. 335-344

  12. Rapid chilling of light lamb carcasses results in meat as tender as that obtained using conventional conditioning practices

    Sciences des aliments, Vol. 13, Núm. 1, pp. 89-96

  13. Rapid immunoenzymatic method for detecting adulteration in ewe's milk

    Food Control, Vol. 4, Núm. 2, pp. 101-104

  14. Seguimiento de parámetros físicos y químicos en las últimas etapas del desarrollo de la uva de vinificación

    La Semana vitivinícola, Núm. 2465, pp. 4093-4095

  15. The pathway for refilling intracellular Ca2+ stores passes through the cytosol in human leukaemia cells

    Pflügers Archiv European Journal of Physiology, Vol. 424, Núm. 5-6, pp. 465-469

  16. The role of glutathione in protection against DNA damage induced by rifamycin SV and copper(II) ions

    Free Radical Research, Vol. 19, Núm. 2, pp. 81-92

  17. Ultrasonication of lamb skeletal muscle fibres enhances postmortem proteolysis

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 196, Núm. 4, pp. 339-342