Artículos (9) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1994

  1. Action of cathepsin-b on intramuscular collagen under conditions simulating conventional aging of meat - a calorimetric study

    Sciences des aliments, Vol. 14, Núm. 4, pp. 523-528

  2. Activity of free and immobilized urease in soil: Effects of pesticides

    Soil Biology and Biochemistry, Vol. 26, Núm. 6, pp. 777-784

  3. Enzymic Determination of Primary Normal Alcohols as Apparent Ethanol Content in Honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 42, Núm. 9, pp. 1975-1978

  4. Exigencias de calidad en las empresas alimentarias: la industria cárnica

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 249, pp. 23-26

  5. Factores de inhibición del crecimiento de bacterias ácido lácticas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 254, pp. 31-36

  6. Innovación en los procesos de clarificación y de fermentación de los mostos de uva

    Viticultura enología profesional, Núm. 33, pp. 40-55

  7. Liquid-Liquid Equilibrium for 2,3-Butanediol + Water + Organic Solvents

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 39, Núm. 4, pp. 834-839

  8. Rotavirus interaction with isolated membrane vesicles

    Journal of Virology, Vol. 68, Núm. 6, pp. 4009-4016

  9. Vapor-Liquid Equilibria of Coal-Derived Liquids. 3. Binary Systems with Tetralin at 200 mmHg

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 39, Núm. 1, pp. 23-26