Artículos (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. Aguas residuales de matadero: post-tratamiento del efluente de un digestor anaerobio en un reactor biológico aerobio de fangos activos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 7, pp. 47-52

  2. An experiment illustrating the effect of immobilisation on enzyme properties

    Biochemical Education, Vol. 26, Núm. 4, pp. 304-308

  3. Characterization of microbial endo-β-glucanase immobilized in alginate beads

    Acta Biotechnologica, Vol. 18, Núm. 3, pp. 189-200

  4. Comparative study of lactic acid bacteria house flora isolated in different varieties of 'chorizo'

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 39, Núm. 1-2, pp. 123-128

  5. Enzymatic Determination of Citric Acid in Honey by Using Polyvinylpolypyrrolidone Clarification

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 1, pp. 141-144

  6. Enzymatic Determination of Galactose and Lactose in Honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 4, pp. 1381-1385

  7. Enzymatic determination of L-malic acid in honey

    Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 4, pp. 503-508

  8. Methanol release during fermentation of red grapes treated with pectolytic enzymes

    Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 3, pp. 307-312

  9. Methods for the separation of emulsified oil from water: a state-of-the-art review

    Trends in chemical engineering, Vol. 4, pp. 203-231

  10. Optimisation of β-glucosidase entrapment in alginate and polyacrylamide gels

    Bioresource Technology, Vol. 64, Núm. 2, pp. 105-111

  11. Refrigeración ultrarrápida: un nuevo método para mejorar la tecnología y la calidad de la carne de vacuno

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 1, pp. 135-139

  12. Stabilisation of β-glucosidase entrapped in alginate and polyacrylamide gels towards thermal and proteolytic deactivation

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 73, Núm. 1, pp. 7-12