Artículos (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2000

  1. Age-related changes of liver antioxidant enzymes and 8-hydroxy-2'-deoxyguanosine during fetal-neonate transition and early rat development

    IUBMB Life, Vol. 49, Núm. 6, pp. 497-500

  2. Anaerobic pre-treatment of slaughterhouse wastewater using fixed-film reactors

    Bioresource Technology, Vol. 71, Núm. 2, pp. 143-149

  3. Application of crossflow ultrafiltration to emulsion separation in the extraction of valeric acid with tri-n-butyl phosphate

    Separation Science and Technology, Vol. 35, Núm. 6, pp. 811-823

  4. Calculation of different citric acid forms in honey and their relationships with the honey pH

    Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 96, Núm. 5, pp. 177-180

  5. Characterisation of Micrococcaceae isolated from different varieties of chorizo

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 54, Núm. 3, pp. 189-195

  6. Characterization of β-D-glucosidase extracted from soil fractions

    European Journal of Soil Science, Vol. 51, Núm. 2, pp. 193-200

  7. Concentration of bovine immunoglobulins throughout lactation and effect of sample preparation on their determination

    Milchwissenschaft, Vol. 55, Núm. 11, pp. 613-617

  8. Contenido de ADN y nivel de ploidía en Tagetes spp. utilizando citómetro de flujo

    Agrociencia, Vol. 34, Núm. 6, pp. 729-734

  9. Continuous facial myokymia in multiple sclerosis: Treatment with botulinum toxin

    European Neurology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 137-140

  10. Depuración de aguas residuales de la industria cárnica: nuevas tendencias

    Tecnología del agua, Núm. 202, pp. 32-41

  11. Determinación de la ploidía en progenies de Tagetes spp. mediante citómetro de flujo

    Agrociencia, Vol. 34, Núm. 6, pp. 735-740

  12. Distribición del melazo en la provincia de Badajoz para la coseecha de bellotas de "Quercus rotundifolia Lam" durante 1999

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 26, Núm. 3, pp. 287-296

  13. Effect of pectolytic enzymes on the composition of white grape musts and wines

    Italian Journal of Food Science, Vol. 12, Núm. 2, pp. 153-162

  14. Enzymatic saccharification of pretreated wheat straw by T. reesei cellulases and A. niger β-glucosidase

    Biocatalysis and Biotransformation, Vol. 18, Núm. 4, pp. 311-330

  15. Evaluation of turbidity: Correlation between Kerstez turbidimeter and nephelometric turbidimeter

    Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 4, pp. 563-566

  16. Extraction of natural complex phenols and tannins from grape seeds by using supercritical mixtures of carbon dioxide and alcohol

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 8, pp. 3408-3412

  17. Las denominaciones de calidad: una forma de garantizar la calidad alimentaria

    ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 9, pp. 13-16

  18. Mejora de la calidad externa de las naranjas navelinas mediante la fertilización nitrogenada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 310, pp. 91-96

  19. Relationship between loaf volume and gas retention of dough during fermentation

    Cereal Foods World, Vol. 45, Núm. 5, pp. 214-218

  20. Simultaneous determination of nicotinic acid and nicotinamide in cooked sausages

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 8, pp. 3392-3395