Publicaciones (43) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2006

  1. A microarray-based detection system for genetically modified (GM) food ingredients

    Plant Molecular Biology, Vol. 61, Núm. 1-2, pp. 123-139

  2. An attempt to establish reliable “best before” dates for honeys originating in both continental and oceanic climates

    Apiacta, Vol. 41, pp. 86-89

  3. Analytical methods for the determination of organic acids in honey

    Critical Reviews in Analytical Chemistry, Vol. 36, Núm. 1, pp. 3-11

  4. Aplicación de residuos orgánicos para la mejora de la calidad y producción de patata

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 94-95

  5. Application of nucleic acid sequence-based amplification for the detection of viable foodborne pathogens: Progress and challenges

    Journal of Rapid Methods and Automation in Microbiology, Vol. 14, Núm. 3, pp. 218-236

  6. BRETTANOMYCES y el carácter fenolado de los vinos

    Viticultura enología profesional, Núm. 102, pp. 14-20

  7. Capillary zone electrophoresis method for the determination of inorganic anions and formic acid in honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 25, pp. 9292-9296

  8. Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117

  9. Centrifugal separation efficiency in the treatment of waste emulsified oils

    Chemical Engineering Research and Design, Vol. 84, Núm. 1 A, pp. 69-76

  10. Composición fenólica y color de vinos tintos monovarietales descubados al mismo tiempo IPT: estudio comparativo de la evolución durante la crianza

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 30, pp. 41-47

  11. Defatted milled grape seed protects adriamycin-treated hepatocytes against oxidative damage

    European Journal of Nutrition, Vol. 45, Núm. 5, pp. 251-258

  12. Diversity of Weissella viridescens strains associated with "Morcilla de Burgos"

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 109, Núm. 1-2, pp. 164-168

  13. Efecto del tratamiento con altas presiones hidrostáticas sobre la conservación de la "cecina de León"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 122-123

  14. Effect of CO2 on the resuscitation of Listeria monocytogenes injured by mild inactivation techniques.

    Communications in agricultural and applied biological sciences, Vol. 71, Núm. 1, pp. 15-18

  15. Effect of a previous coagulation stage on the ultrafiltration of a metalworking emulsion using ceramic membranes

    Desalination, Vol. 200, Núm. 1-3, pp. 330-332

  16. Esterification of acetic acid with isopropanol coupled with pervaporation. Part I: Kinetics and pervaporation studies

    Chemical Engineering Journal, Vol. 123, Núm. 1-2, pp. 1-8

  17. Esterification of acetic acid with isopropanol coupled with pervaporation. Part II. Study of a pervaporation reactor

    Chemical Engineering Journal, Vol. 123, Núm. 1-2, pp. 9-14

  18. Evolution of acid phosphatase activity of honeys from different climates

    Food Chemistry, Vol. 97, Núm. 4, pp. 750-755

  19. Extraction of fat from pigskin with supercritical carbon dioxide

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 37, Núm. 2, pp. 142-150

  20. Impairment of antioxidant enzymes, lipid peroxidation and 8-oxo-2′-deoxyguanosine in advanced epithelial ovarian carcinoma of a Spanish community

    Cancer Letters, Vol. 233, Núm. 1, pp. 28-35