Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (43) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2006
-
A microarray-based detection system for genetically modified (GM) food ingredients
Plant Molecular Biology, Vol. 61, Núm. 1-2, pp. 123-139
-
An attempt to establish reliable “best before” dates for honeys originating in both continental and oceanic climates
Apiacta, Vol. 41, pp. 86-89
-
Analytical methods for the determination of organic acids in honey
Critical Reviews in Analytical Chemistry, Vol. 36, Núm. 1, pp. 3-11
-
Aplicación de residuos orgánicos para la mejora de la calidad y producción de patata
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 94-95
-
Application of nucleic acid sequence-based amplification for the detection of viable foodborne pathogens: Progress and challenges
Journal of Rapid Methods and Automation in Microbiology, Vol. 14, Núm. 3, pp. 218-236
-
BRETTANOMYCES y el carácter fenolado de los vinos
Viticultura enología profesional, Núm. 102, pp. 14-20
-
Capillary zone electrophoresis method for the determination of inorganic anions and formic acid in honey
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 25, pp. 9292-9296
-
Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117
-
Centrifugal separation efficiency in the treatment of waste emulsified oils
Chemical Engineering Research and Design, Vol. 84, Núm. 1 A, pp. 69-76
-
Composición fenólica y color de vinos tintos monovarietales descubados al mismo tiempo IPT: estudio comparativo de la evolución durante la crianza
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 30, pp. 41-47
-
Defatted milled grape seed protects adriamycin-treated hepatocytes against oxidative damage
European Journal of Nutrition, Vol. 45, Núm. 5, pp. 251-258
-
Diversity of Weissella viridescens strains associated with "Morcilla de Burgos"
International Journal of Food Microbiology, Vol. 109, Núm. 1-2, pp. 164-168
-
Efecto del tratamiento con altas presiones hidrostáticas sobre la conservación de la "cecina de León"
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 122-123
-
Effect of CO2 on the resuscitation of Listeria monocytogenes injured by mild inactivation techniques.
Communications in agricultural and applied biological sciences, Vol. 71, Núm. 1, pp. 15-18
-
Effect of a previous coagulation stage on the ultrafiltration of a metalworking emulsion using ceramic membranes
Desalination, Vol. 200, Núm. 1-3, pp. 330-332
-
Esterification of acetic acid with isopropanol coupled with pervaporation. Part I: Kinetics and pervaporation studies
Chemical Engineering Journal, Vol. 123, Núm. 1-2, pp. 1-8
-
Esterification of acetic acid with isopropanol coupled with pervaporation. Part II. Study of a pervaporation reactor
Chemical Engineering Journal, Vol. 123, Núm. 1-2, pp. 9-14
-
Evolution of acid phosphatase activity of honeys from different climates
Food Chemistry, Vol. 97, Núm. 4, pp. 750-755
-
Extraction of fat from pigskin with supercritical carbon dioxide
Journal of Supercritical Fluids, Vol. 37, Núm. 2, pp. 142-150
-
Impairment of antioxidant enzymes, lipid peroxidation and 8-oxo-2′-deoxyguanosine in advanced epithelial ovarian carcinoma of a Spanish community
Cancer Letters, Vol. 233, Núm. 1, pp. 28-35