Artículos (37) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2009

  1. "Pathogen Combat" un proyecto europeo al servicio de las empresas cárnicas de Castilla y León

    Boletín económico de Castilla y León, Núm. 18, pp. 38-39

  2. "Tuta absoluta" una nueva plaga en los cultivos de tomate: estrategias para su manejo

    Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 211, pp. 16-22

  3. A filtration-based real-time PCR method for the quantitative detection of viable Salmonella enterica and Listeria monocytogenes in food samples

    Food Microbiology, Vol. 26, Núm. 3, pp. 311-316

  4. A new strategy to screen MMR genes in Lynch Syndrome: HA-CAE, MLPA and RT-PCR

    European Journal of Cancer, Vol. 45, Núm. 8, pp. 1485-1493

  5. Adaptation of subjects lectured at the University of Burgos (Spain) to the european credit transfer system

    Problems of education in the 21st century, Vol. 15, pp. 132-138

  6. Alkaline phosphatase-polyresorcinol complex:Characterization and application to seed coating

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 5, pp. 1967-1974

  7. Binding capacity of brown pigments present in special Spanish sweet wines

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 42, Núm. 10, pp. 1729-1737

  8. Characterisation of oregano water extracts and their effect on the quality characteristics of cooked pork

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 2, pp. 394-401

  9. Contribution of food antioxidants to health

    Revista Electrónica de Biomedicina, Núm. 1, pp. 3-5

  10. Crystal structure of prunin-1, A major component of the almond (Prunus dulcis) allergen amandin

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 18, pp. 8643-8651

  11. Efecto del método de consevación y del tiempo de almacenamiento sobre la oxidación de salchichones elaborados a partir de materia prima con perfil lipídico modifiaco

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 176, pp. 84-93

  12. Effect of micro-oxygenation and wood type on the phenolic composition and color of an aged red wine

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 24, pp. 11498-11509

  13. Effectiveness of combined preservation methods to extend the shelf life of Morcilla de Burgos

    Meat Science, Vol. 81, Núm. 1, pp. 171-177

  14. Evaluation of several ultra- and nanofiltration membranes for sugar control in winemaking

    Desalination, Vol. 245, Núm. 1-3, pp. 554-558

  15. Evolution of monosaccharides of honey over 3 years: Influence of induced granulation

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 3, pp. 623-628

  16. Influence of partial inactivation on growth of Listeria monocytogenes under sub-optimal conditions of increased NaCl concentration or increased acidity

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 10, Núm. 2, pp. 267-271

  17. Influencia de "Saccharomyces cerevisae" en vinos de Verdejo

    La Semana vitivinícola, Núm. 3279, pp. 2326-2334

  18. Mantenimiento varietal y mejora genética en leguminosas de grano: variedades o ecotipos adecuados y consideraciones a tener en cuenta en la semilla de siembra

    Vida rural, Núm. 292, pp. 21-25

  19. Mass transport and hydrodynamics in pressure-driven membrane separations

    Ingenieria Quimica (Spain), Vol. 41, Núm. 469, pp. 78-84

  20. Mass transport and hydrodynamics in pressure-driven membrane separations

    Ingeniería química, Núm. 469, pp. 78-85