Capítulos de Libro (7) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. C1A peptidases actively participate in the barley leaf senescence events driven by abiotic stress

    Current Research in Plant Physiology (Universidad Castilla-La Mancha), pp. 252-253

  2. Introducción de nuevas tecnologías de la información para la mejora del curso de experto en alimentos funcionales (PID 11-424)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada. (Editorial Universidad de Granada), pp. 35-45

  3. Nuevas tecnologías en la producción y conservación de alimentos de consumo humano

    IX Congreso de Veterinarios de Castilla y León: Burgos, 17, 18 y 19 de Octubre de 2013 (Sindicato de Veterinarios de Burgos (SIVEBU)), pp. 129-142

  4. Preparation of water-soluble formulations of hydrophobic active compounds by emulsion template processes

    Supercritical Fluid Nanotechnology: Advances and Applications in Composites and Hybrid Nanomaterials (Pan Stanford Publishing Pte. Ltd.), pp. 159-200

  5. Sanitization

    Encyclopedia of Food and Health (Elsevier Inc.), pp. 706-713

  6. Uncovering Molecular Mechanisms of Spider Mite-Plant Interphase

    Current Research in Plant Physiology (Universidad Castilla-La Mancha), pp. 319-320

  7. Yersinia enterocolitica: Detection and Treatment

    Encyclopedia of Food and Health (Elsevier Inc.), pp. 600-605