Capítulos de Libro (14) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2021

  1. Biodisponibilidad y efecto genoprotector de melanoidinas obtenidas de corteza de pan

    VII Jornadas de investigadoras de Castilla y León [Recurso electrónico]: la aventura de la ciencia y la tecnología (Fundación 3CIN), pp. 40

  2. Biopreservation: Foodborne Virus Contamination and Control in Minimally Processed Food

    Sustainable Production Technology in Food (Elsevier), pp. 93-106

  3. Bioremediation of soils contaminated with hydrocarbons using edaphic microbial consortia

    Solos e Desenvolvimento Sustentável: Desafios e Soluções (GreenUPorto – Centro de Investigação em Produção Agroalimentar Sustentável, U.Porto Press), pp. 332-339

  4. La biotecnología como estrategia para una remediación ambiental efectiva

    VII Jornadas de investigadoras de Castilla y León [Recurso electrónico]: la aventura de la ciencia y la tecnología (Fundación 3CIN), pp. 15-16

  5. Molecular Detection of Viruses in Foods: From PCR to High-Throughput Sequencing and Beyond

    Comprehensive Foodomics (Elsevier), pp. 117-122

  6. Morcilla and Butifarra Sausage: Manufacturing Process, Chemical Composition and Shelf Life

    Pork: Meat Quality and Processed Meat Products (CRC Press), pp. 409-425

  7. Next-Day Salmonella spp. Detection Method Based on Real-Time PCR for Foods

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 1-6

  8. Perspectives of biological bacteriophage-based tools for wastewater systems monitoring and sanitary control

    The Future of Effluent Treatment Plants: Biological Treatment Systems (Elsevier), pp. 33-50

  9. Pharmaceuticals and aquatic benthic organisms: Toxicity and accumulation

    Pharmaceuticals in Marine and Coastal Environments: Occurrence, Effects, and Challenges in a Changing World (Elsevier), pp. 501-519

  10. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 459-461

  11. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 197

  12. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 598

  13. Potential health benefits of grape-derived products

    Vitis Products: Composition, Health Benefits and Economic Valorization (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 81-129

  14. Wastewater Treatment for Bioenergy Purposes Using a Metaproteomic Approach

    Wastewater Treatment: Cutting-Edge Molecular Tools, Techniques and Applied Aspects (Elsevier), pp. 253-278