Aportaciones congreso (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2018

  1. Antropometría y hábitos de salud en estudiantes de enfermería

    XXII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados

  2. Comportamiento de esporas de "clostridium botulinum" en agua de coco verde tratada por altas presiones hidrostáticas

    V Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]: Universidad de Burgos. 11 y 12 de diciembre de 2018

  3. Detección del virus de la hepatitis E (VHE) en alimentos derivados del cerdo

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  4. Determination of bioactive compounds in ten cultivars of onions from Aragón and Castilla y León

    Acta Horticulturae

  5. Effect and mechanism action of Coenzyme Q10 in microcirculation experimental model of epigastric flap in rat

    The 53rd Congress of the European Society for Surgical Research, June 30 - July 2, Madrid, Spain

  6. Flipped classroom experience in practice class in the degree of food science and technology

    Edulearn 18. 10th International Conference on Education and New Learning Technology: (Palma, 2nd-4th of July, 2018). Conference proceedings

  7. Introducing secondary school students into food science and technology research

    Edulearn 18. 10th International Conference on Education and New Learning Technology: (Palma, 2nd-4th of July, 2018). Conference proceedings

  8. Pungency and volatile compounds in some Spanish onion cultivars

    Acta Horticulturae

  9. Quantifying hydropedological properties of terroir at different scales. Implications in vineyard characteristics of three viticultural regions of the Iberian Peninsula

    E3S Web of Conferences

  10. Una base de datos espacial integrada en un Sistema de Información Geográfica para la gestión del terroir: un nuevo sistema consistente e interactivo

    E3S Web of Conferences