Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (19) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1993
-
A STUDY OF TEXTURE‐FLAVOR INTERACTIONS USING FREE‐CHOICE PROFILING
Journal of Sensory Studies, Vol. 8, Núm. 3, pp. 177-188
-
Calcium responses elicited by nucleotides in macrophages. Interaction between two receptor subtypes
Journal of Biological Chemistry, Vol. 268, Núm. 25, pp. 18640-18647
-
Caracterización y diferenciación físico-química de los tipos comerciales de la longaniza de Aragón
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 6, pp. 631-650
-
Control of Ca2+ entry into HL60 and U937 human leukaemia cells by the filling state of the intracellular Ca2+ stores
Biochemical Journal, Vol. 289, Núm. 3, pp. 761-766
-
Effect of retinol and fatty acid binding by bovine β-lactoglobulin on its resistance to trypsin digestion
International Dairy Journal, Vol. 3, Núm. 7, pp. 589-597
-
El pardeamiento enzimático en uva y vino
La Semana vitivinícola, Núm. 2424, pp. 251-261
-
El pardeamiento enzimático en uva y vino
La Semana vitivinícola, Núm. 2423, pp. 171-181
-
Enzymatic Determination of Glycerol in Honey
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 4, pp. 557-559
-
Evolución de las actividades antioxidantes y producción de 8-OHdG durante el desarrollo de la rata y su modificación como respuesta al estrés oxidativo
Servicio de Publicaciones = Servei de Publicacions
-
Gas chromatographic-mass spectrometric method for the simultaneous determination of amitraz, bromopropylate, coumaphos, cymiazole and fluvalinate residues in honey
The Analyst, Vol. 118, Núm. 12, pp. 1519-1522
-
Geles poliméricos: aplicaciones
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 77-87
-
Geles poliméricos: nuevos materiales para procesos de separación
Ingeniería química, Núm. 294, pp. 335-344
-
La biotecnología: una respuesta interdisciplinar de futuro
Universidad de Valladolid
-
Rapid chilling of light lamb carcasses results in meat as tender as that obtained using conventional conditioning practices
Sciences des aliments, Vol. 13, Núm. 1, pp. 89-96
-
Rapid immunoenzymatic method for detecting adulteration in ewe's milk
Food Control, Vol. 4, Núm. 2, pp. 101-104
-
Seguimiento de parámetros físicos y químicos en las últimas etapas del desarrollo de la uva de vinificación
La Semana vitivinícola, Núm. 2465, pp. 4093-4095
-
The pathway for refilling intracellular Ca2+ stores passes through the cytosol in human leukaemia cells
Pflügers Archiv European Journal of Physiology, Vol. 424, Núm. 5-6, pp. 465-469
-
The role of glutathione in protection against DNA damage induced by rifamycin SV and copper(II) ions
Free Radical Research, Vol. 19, Núm. 2, pp. 81-92
-
Ultrasonication of lamb skeletal muscle fibres enhances postmortem proteolysis
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 196, Núm. 4, pp. 339-342