Publicaciones (19) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. A STUDY OF TEXTURE‐FLAVOR INTERACTIONS USING FREE‐CHOICE PROFILING

    Journal of Sensory Studies, Vol. 8, Núm. 3, pp. 177-188

  2. Calcium responses elicited by nucleotides in macrophages. Interaction between two receptor subtypes

    Journal of Biological Chemistry, Vol. 268, Núm. 25, pp. 18640-18647

  3. Caracterización y diferenciación físico-química de los tipos comerciales de la longaniza de Aragón

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 6, pp. 631-650

  4. Control of Ca2+ entry into HL60 and U937 human leukaemia cells by the filling state of the intracellular Ca2+ stores

    Biochemical Journal, Vol. 289, Núm. 3, pp. 761-766

  5. Effect of retinol and fatty acid binding by bovine β-lactoglobulin on its resistance to trypsin digestion

    International Dairy Journal, Vol. 3, Núm. 7, pp. 589-597

  6. El pardeamiento enzimático en uva y vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 2424, pp. 251-261

  7. El pardeamiento enzimático en uva y vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 2423, pp. 171-181

  8. Enzymatic Determination of Glycerol in Honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 4, pp. 557-559

  9. Evolución de las actividades antioxidantes y producción de 8-OHdG durante el desarrollo de la rata y su modificación como respuesta al estrés oxidativo

    Servicio de Publicaciones = Servei de Publicacions

  10. Gas chromatographic-mass spectrometric method for the simultaneous determination of amitraz, bromopropylate, coumaphos, cymiazole and fluvalinate residues in honey

    The Analyst, Vol. 118, Núm. 12, pp. 1519-1522

  11. Geles poliméricos: aplicaciones

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 77-87

  12. Geles poliméricos: nuevos materiales para procesos de separación

    Ingeniería química, Núm. 294, pp. 335-344

  13. La biotecnología: una respuesta interdisciplinar de futuro

    Universidad de Valladolid

  14. Rapid chilling of light lamb carcasses results in meat as tender as that obtained using conventional conditioning practices

    Sciences des aliments, Vol. 13, Núm. 1, pp. 89-96

  15. Rapid immunoenzymatic method for detecting adulteration in ewe's milk

    Food Control, Vol. 4, Núm. 2, pp. 101-104

  16. Seguimiento de parámetros físicos y químicos en las últimas etapas del desarrollo de la uva de vinificación

    La Semana vitivinícola, Núm. 2465, pp. 4093-4095

  17. The pathway for refilling intracellular Ca2+ stores passes through the cytosol in human leukaemia cells

    Pflügers Archiv European Journal of Physiology, Vol. 424, Núm. 5-6, pp. 465-469

  18. The role of glutathione in protection against DNA damage induced by rifamycin SV and copper(II) ions

    Free Radical Research, Vol. 19, Núm. 2, pp. 81-92

  19. Ultrasonication of lamb skeletal muscle fibres enhances postmortem proteolysis

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 196, Núm. 4, pp. 339-342