Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (13) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1996
-
Bebidas: tecnología, química y microbiología
Acribia
-
Cross-linking of a dichloropropionate dehalogenase by reaction with glutaraldehyde
ENVIRONMENTAL FATE OF XENOBIOTICS
-
Direct enzymatic analysis of glycerol in honey: A simplified method
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 2, pp. 141-144
-
Estudio de la textura de salchichas cocidas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 273, pp. 25-30
-
Evaluación de la calidad sensorial de la carne de lechazo: Características sensoriales
XIX Jornadas Científicas de la S.E.O.C.
-
Influence of nitrogenous fertilization on the protein content of flavedo of 'Navelina' oranges and its relationship with rind colour
Journal of horticultural science, Vol. 71, Núm. 6, pp. 971-976
-
La clarificación y estabilización de los vinos (y III)
La Semana vitivinícola, Núm. 2578, pp. 15-23
-
Limited proteolysis of myofibrillar proteins by bromelain decreases toughness of coarse dry sausage
Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 3, pp. 429-433
-
Liquid-liquid equilibria for 2,3-butanediol + water + 4-(1-Methylpropyl)phenol + Toluene at 25 °C
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 1, pp. 2-5
-
Liquid-liquid equilibria in (2,3-butanediol + 2-butoxyethanol + water + potassium chloride) at 70 °C
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 6, pp. 1383-1387
-
Location, kinetics and stability of cellulases induced in Trichoderma reesei cultures
Bioresource Technology, Vol. 57, Núm. 2, pp. 187-192
-
Tratamiento con membranas de emulsiones de aceite en agua
Ingenieria Quimica, Vol. 28, Núm. 321, pp. 151-157
-
Tratamiento de aguas residuales de matadero en un biorreactor integrado de lecho fluidizado
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 97-102