Publicaciones (13) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. Bebidas: tecnología, química y microbiología

    Acribia

  2. Cross-linking of a dichloropropionate dehalogenase by reaction with glutaraldehyde

    ENVIRONMENTAL FATE OF XENOBIOTICS

  3. Direct enzymatic analysis of glycerol in honey: A simplified method

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 2, pp. 141-144

  4. Estudio de la textura de salchichas cocidas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 273, pp. 25-30

  5. Evaluación de la calidad sensorial de la carne de lechazo: Características sensoriales

    XIX Jornadas Científicas de la S.E.O.C.

  6. Influence of nitrogenous fertilization on the protein content of flavedo of 'Navelina' oranges and its relationship with rind colour

    Journal of horticultural science, Vol. 71, Núm. 6, pp. 971-976

  7. La clarificación y estabilización de los vinos (y III)

    La Semana vitivinícola, Núm. 2578, pp. 15-23

  8. Limited proteolysis of myofibrillar proteins by bromelain decreases toughness of coarse dry sausage

    Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 3, pp. 429-433

  9. Liquid-liquid equilibria for 2,3-butanediol + water + 4-(1-Methylpropyl)phenol + Toluene at 25 °C

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 1, pp. 2-5

  10. Liquid-liquid equilibria in (2,3-butanediol + 2-butoxyethanol + water + potassium chloride) at 70 °C

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 6, pp. 1383-1387

  11. Location, kinetics and stability of cellulases induced in Trichoderma reesei cultures

    Bioresource Technology, Vol. 57, Núm. 2, pp. 187-192

  12. Tratamiento con membranas de emulsiones de aceite en agua

    Ingenieria Quimica, Vol. 28, Núm. 321, pp. 151-157

  13. Tratamiento de aguas residuales de matadero en un biorreactor integrado de lecho fluidizado

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 97-102