Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2001

  1. 8-hydroxy-2′deoxyguanosine levels and antioxidant status in rat liver fed with olive and corn oil diets: Effect of ascorbic acid supplemenation

    Journal of Food Lipids, Vol. 8, Núm. 4, pp. 281-294

  2. A rapeseed-specific gene, Acetyl-CoA carboxylase, can be used as a reference for qualitative and real-time quantitative PCR detection of transgenes from mixed food samples

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 8, pp. 3622-3627

  3. Actividad antioxidante de la cerveza: estudios in vitro e in vivo

    Centro de Información Cerveza y Salud

  4. Análisis de métodos rápidos de extracción para seguir la maduración fenólica de la uva

    Enólogos, Núm. 14, pp. 14-18

  5. Control biológico de la acidez en mostos de zonas cálidas. I. Selección de levaduras productoras de ácido málico y ácido láctico

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  6. Correlation between Proline Content of Honeys and Botanical Origin

    Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 97, Núm. 5, pp. 171-175

  7. Determination of vitamin B6 in cooked sausages

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 1, pp. 38-41

  8. Differentiation parameters of Ribera del Duero wines from other spanish denominations of origin

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 7, Núm. 3, pp. 237-244

  9. Efecto del autoenriquecimiento a vacío de mostos sobre las características de los vinos finales

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  10. Efecto del tratamiento pectinolítico sobre la calidad de mostos y vinos rosados

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  11. Effect of different oak woods on aged wine color and anthocyanin composition

    European Food Research and Technology, Vol. 213, Núm. 4-5, pp. 281-285

  12. Evaluation of an anaerobic/aerobic system for carbon and nitrogen removal in slaughterhouse wastewater

    Water Science and Technology

  13. Evolución de la composición fenólica y color de vinos tintos varietales durante las primeras fases de su elaboración

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  14. Evolution during the storage of red wines treated with pectolytic enzymes: New anthocyanin pigment formation

    International Journal of Phytoremediation, Vol. 21, Núm. 1, pp. 183-197

  15. Evolution during the storage of red wines treated with pectolytic enzymes: new anthocyanin pigment formation

    Journal of wine research, Vol. 12, Núm. 3, pp. 183-197

  16. Evolution of invertase activity in honey over two years

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 1, pp. 416-422

  17. Influence of commercial pectolytic preparations on the composition and storage evolution of Albillo white wines

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 36, Núm. 7, pp. 789-796

  18. Kinetics of cellulose saccharification by Trichoderma reesei cellulases

    International Biodeterioration and Biodegradation, Vol. 47, Núm. 1, pp. 7-14

  19. Oxidative stress induces the expression of the major histocompatibility complex in murine tumor cells

    Free Radical Research, Vol. 35, Núm. 2, pp. 119-128

  20. Relación entre el tipo de compuestos antociánicos presentes en el vino y la cromaticidad del mismo

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000