Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2001
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8-hydroxy-2′deoxyguanosine levels and antioxidant status in rat liver fed with olive and corn oil diets: Effect of ascorbic acid supplemenation
Journal of Food Lipids, Vol. 8, Núm. 4, pp. 281-294
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A rapeseed-specific gene, Acetyl-CoA carboxylase, can be used as a reference for qualitative and real-time quantitative PCR detection of transgenes from mixed food samples
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 8, pp. 3622-3627
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Actividad antioxidante de la cerveza: estudios in vitro e in vivo
Centro de Información Cerveza y Salud
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Análisis de métodos rápidos de extracción para seguir la maduración fenólica de la uva
Enólogos, Núm. 14, pp. 14-18
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Control biológico de la acidez en mostos de zonas cálidas. I. Selección de levaduras productoras de ácido málico y ácido láctico
XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000
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Correlation between Proline Content of Honeys and Botanical Origin
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 97, Núm. 5, pp. 171-175
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Determination of vitamin B6 in cooked sausages
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 1, pp. 38-41
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Differentiation parameters of Ribera del Duero wines from other spanish denominations of origin
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 7, Núm. 3, pp. 237-244
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Efecto del autoenriquecimiento a vacío de mostos sobre las características de los vinos finales
XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000
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Efecto del tratamiento pectinolítico sobre la calidad de mostos y vinos rosados
XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000
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Effect of different oak woods on aged wine color and anthocyanin composition
European Food Research and Technology, Vol. 213, Núm. 4-5, pp. 281-285
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Evaluation of an anaerobic/aerobic system for carbon and nitrogen removal in slaughterhouse wastewater
Water Science and Technology
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Evolución de la composición fenólica y color de vinos tintos varietales durante las primeras fases de su elaboración
XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000
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Evolution during the storage of red wines treated with pectolytic enzymes: New anthocyanin pigment formation
International Journal of Phytoremediation, Vol. 21, Núm. 1, pp. 183-197
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Evolution during the storage of red wines treated with pectolytic enzymes: new anthocyanin pigment formation
Journal of wine research, Vol. 12, Núm. 3, pp. 183-197
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Evolution of invertase activity in honey over two years
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 1, pp. 416-422
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Influence of commercial pectolytic preparations on the composition and storage evolution of Albillo white wines
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 36, Núm. 7, pp. 789-796
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Kinetics of cellulose saccharification by Trichoderma reesei cellulases
International Biodeterioration and Biodegradation, Vol. 47, Núm. 1, pp. 7-14
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Oxidative stress induces the expression of the major histocompatibility complex in murine tumor cells
Free Radical Research, Vol. 35, Núm. 2, pp. 119-128
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Relación entre el tipo de compuestos antociánicos presentes en el vino y la cromaticidad del mismo
XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000