Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (63) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2010
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A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications
Soft computing models in industrial and environmental applications
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A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications
Advances in Intelligent and Soft Computing
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A high proportion of DNA variants of BRCA1 and BRCA2 is associated with aberrant splicing in breast/ovarian cancer patients
Clinical Cancer Research, Vol. 16, Núm. 6, pp. 1957-1967
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A support guide for university tutors
3rd International Conference of Education, Research and Innovation (ICERI2010)
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Adaptación lingüística y cultural de dos instrumentos para la detección de sospecha de maltrato hacia las personas mayores
Revista Espanola de Geriatria y Gerontologia, Vol. 45, Núm. 4, pp. 213-218
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Antioxidant capacity and pungency of 'Horcal' onion under refrigerated storage
Acta Horticulturae, Vol. 858, pp. 267-272
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Antioxidant properties, radical scavenging activity and biomolecule protection capacity of flavonoid naringenin and its glycoside naringin: A comparative study
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 7, pp. 1238-1244
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Aplicación de métodos combinados de conservación: experiencias en la Universidad de Burgos
Nuevas tecnologías en la conservación y transformación de los alimentos (Universidad de Burgos), pp. 45-58
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Assessment of Genetically Modified Organisms (GMO) in Meat Products by PCR
Handbook of Meat Processing (Wiley-Blackwell), pp. 501-518
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BRCA1 5272-1G>A and BRCA2 5374delTATG are founder mutations of high relevance for genetic counselling in breast/ovarian cancer families of Spanish origin
Clinical Genetics, Vol. 77, Núm. 1, pp. 60-69
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Beta-glucan enriched products obtained from different barley milling fractions and their mixtures
Chemical Engineering Transactions
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Caudal nucleus haemorrhage due to dental anaesthesia
Neurologia
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Condiciones laborales y consumo de psicofármacos en personal de enfermería en el área de burgos
XIV Encuentro Internacional de Investigación en Enfermería: Libro de ponencias
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Cómo mejorar los valores educativos en la ESO
Monsálvez
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Desarrollo de salchichas cocidas enriquecidas con aceites de oliva y salmón
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 191, pp. 76-84
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Determination of phase equilibrium (solid-liquid-gas) in poly-(ε-caprolactone)-carbon dioxide systems
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 55, Núm. 8, pp. 2781-2785
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Diferenciación y caracterización de productos vitivinícolas
Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del IX Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2009]
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Differences in the phenolic composition and sensory profile between red wines aged in oak barrels and wines aged with oak chips
LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 10, pp. 1533-1541
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Diseño de proyectos piloto de adaptación de asignaturas de la Licentiatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos y las nuevas demandas de implantación de créditos ECTS: (European Credit Transfer System)
Buenas prácticas en nuestras aulas universitarias (Servicio de Publicaciones), pp. 49-60
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Efecto de la aplicación de diferentes derivados de levadura comerciales sobre la calidad de los vinos blancos
Enoviticultura, Núm. 3, pp. 14-22