Publicaciones (63) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications

    Soft computing models in industrial and environmental applications

  2. A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications

    Advances in Intelligent and Soft Computing

  3. A high proportion of DNA variants of BRCA1 and BRCA2 is associated with aberrant splicing in breast/ovarian cancer patients

    Clinical Cancer Research, Vol. 16, Núm. 6, pp. 1957-1967

  4. A support guide for university tutors

    3rd International Conference of Education, Research and Innovation (ICERI2010)

  5. Adaptación lingüística y cultural de dos instrumentos para la detección de sospecha de maltrato hacia las personas mayores

    Revista Espanola de Geriatria y Gerontologia, Vol. 45, Núm. 4, pp. 213-218

  6. Antioxidant capacity and pungency of 'Horcal' onion under refrigerated storage

    Acta Horticulturae, Vol. 858, pp. 267-272

  7. Antioxidant properties, radical scavenging activity and biomolecule protection capacity of flavonoid naringenin and its glycoside naringin: A comparative study

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 7, pp. 1238-1244

  8. Aplicación de métodos combinados de conservación: experiencias en la Universidad de Burgos

    Nuevas tecnologías en la conservación y transformación de los alimentos (Universidad de Burgos), pp. 45-58

  9. Assessment of Genetically Modified Organisms (GMO) in Meat Products by PCR

    Handbook of Meat Processing (Wiley-Blackwell), pp. 501-518

  10. BRCA1 5272-1G>A and BRCA2 5374delTATG are founder mutations of high relevance for genetic counselling in breast/ovarian cancer families of Spanish origin

    Clinical Genetics, Vol. 77, Núm. 1, pp. 60-69

  11. Beta-glucan enriched products obtained from different barley milling fractions and their mixtures

    Chemical Engineering Transactions

  12. Caudal nucleus haemorrhage due to dental anaesthesia

    Neurologia

  13. Condiciones laborales y consumo de psicofármacos en personal de enfermería en el área de burgos

    XIV Encuentro Internacional de Investigación en Enfermería: Libro de ponencias

  14. Cómo mejorar los valores educativos en la ESO

    Monsálvez

  15. Desarrollo de salchichas cocidas enriquecidas con aceites de oliva y salmón

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 191, pp. 76-84

  16. Determination of phase equilibrium (solid-liquid-gas) in poly-(ε-caprolactone)-carbon dioxide systems

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 55, Núm. 8, pp. 2781-2785

  17. Diferenciación y caracterización de productos vitivinícolas

    Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del IX Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2009]

  18. Differences in the phenolic composition and sensory profile between red wines aged in oak barrels and wines aged with oak chips

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 10, pp. 1533-1541

  19. Diseño de proyectos piloto de adaptación de asignaturas de la Licentiatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos y las nuevas demandas de implantación de créditos ECTS: (European Credit Transfer System)

    Buenas prácticas en nuestras aulas universitarias (Servicio de Publicaciones), pp. 49-60

  20. Efecto de la aplicación de diferentes derivados de levadura comerciales sobre la calidad de los vinos blancos

    Enoviticultura, Núm. 3, pp. 14-22