Publicaciones (70) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2013

  1. A biologically inspired hydrophobic membrane for application in pervaporation

    Langmuir, Vol. 29, Núm. 5, pp. 1510-1516

  2. A challenge in the tutorial action plan (TAP) focused on the transverse competences of the students

    ICERI 2013 (IATED Academy), pp. 3020-3029

  3. Analysis of Cheese Small Molecules by UPLC-QToF-MS and Multivariate Statistical Methods Using Several Extraction Procedures

    Food Analytical Methods, Vol. 6, Núm. 6, pp. 1497-1507

  4. Application of protective cultures against Listeria monocytogenes and Campylobacter jejuni in chicken products packaged under modified atmosphere

    Poultry Science, Vol. 92, Núm. 4, pp. 1108-1116

  5. Association of tic disorders with poor academic performance in central Spain: A population-based study

    Journal of Pediatrics, Vol. 163, Núm. 1

  6. Barley seeds encapsulated in calcium-alginate gels with phosphatase and humate-phosphatase complexes for improving phosphorus bioavailability

    Agronomy Journal, Vol. 105, Núm. 6, pp. 1565-1570

  7. Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja

    Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola. XII Congreso de los Grupos de Investigación Enológica (GIENOL 2013)

  8. Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías

    Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola (AMV Ediciones), pp. 385-388

  9. Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías

    Nuevas perspectivas en investigacion vitivinícola. Gienol 2013

  10. Changes in polysaccharide composition during sparkling wine making and aging

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 50, pp. 12362-12373

  11. Characterization by culture-dependent and culture-independent methods of the bacterial population of suckling-lamb packaged in different atmospheres

    Food Microbiology, Vol. 36, Núm. 2, pp. 216-222

  12. Characterization of volatile compounds and olfactory profile of red minority varietal wines from La Rioja

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 15, pp. 3720-3729

  13. Collaborative tools and task managing software in the cloud for phd and master course teaching in engineering

    7th International Technology, Education and Development Conference (INTED2013)

  14. Concentration by pervaporation of brown crab volatile compounds from dilute model solutions: Evaluation of PDMS membrane

    Journal of Membrane Science, Vol. 428, pp. 371-379

  15. Current Challenges in Real-time PCR Diagnostics in Food Science

    Real-time PCR in food science: current technology and applications (Caister Academic Press), pp. 21-26

  16. Desulfurization processes of thiosemicarbazonecopper(ii) derivatives in acidic and basic aqueous media

    New Journal of Chemistry, Vol. 37, Núm. 11, pp. 3568-3580

  17. E-beam irradiation affects the maximum specific growth rate of Bacillus cereus

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 382-386

  18. Efecto de la realimentación en la composición corporal de mujeres con anorexia nerviosa restrictiva; antropometría frente a impedancia bioeléctrica

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 5, pp. 1717-1724

  19. Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales

    Nuevas perspectivas en investiación vitivinícola. Gienol 2013

  20. Effect of nutritional support on mitochondrial complex I activity in malnourished patients with anorexia nervosa

    Applied Physiology, Nutrition and Metabolism, Vol. 38, Núm. 11, pp. 1093-1098