Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (73) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2014
-
A modified method for evaluation of critical flux, fouling rate and in situ determination of resistance and compressibility in MBR under different fouling conditions
Journal of Membrane Science, Vol. 453, pp. 1-11
-
Accurate determination of key surface properties that determine the efficient separation of bovine milk BSA and LF proteins
Separation and Purification Technology, Vol. 135, pp. 145-157
-
Actividades formativas y metodologías activas en la asignatura de Bioquímica: percepción del alumno y análisis de la distribución y carga temporal del trabajo
Investigaciones en el contexto universitario actual (Educación Editora), pp. 239-243
-
Analysis of commercial grape raisins: phenolic content, antioxidant capacity and radical scavenger activity
Ciência e técnica vitivinícola, Vol. 29, Núm. 1, pp. 1-8
-
Antioxidant and antimicrobial properties of wine byproducts and their potential uses in the food industry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 52, pp. 12595-12602
-
Assessment of resistance spot welding quality based on ultrasonic testing and tree-based techniques
Journal of Materials Processing Technology, Vol. 214, Núm. 11, pp. 2478-2487
-
Basic Sanitation
Handbook of Fermented Meat and Poultry: Second Edition (Wiley Blackwell), pp. 441-449
-
C1A cysteine protease-cystatin interactions in leaf senescence
Journal of Experimental Botany, Vol. 65, Núm. 14, pp. 3825-3833
-
Cambios en la composición de polisacáridos durante la vinificación y la crianza sobre lías de vinos espumosos
Enoviticultura, Núm. 28, pp. 10-19
-
Characterization of triacylglycerol composition of fish oils by using chromatographic techniques
Journal of Oleo Science, Vol. 63, Núm. 5, pp. 449-460
-
Chemical cleaning of membranes from an anaerobic membrane bioreactor treating food industry wastewater
Journal of Membrane Science, Vol. 458, pp. 179-188
-
Combinación de nuevas tecnologías y valorización de subproductos alimentarios para la mejora de la calidad y vida útil de productos de pescado mínimamente procesados
I Jornada de Doctorandos de la Universidad de Burgos
-
Comparison of polymerase chain reaction methods and plating for analysis of enriched cultures of Listeria monocytogenes when using the ISO11290-1 method
Journal of Microbiological Methods, Vol. 98, Núm. 1, pp. 8-14
-
Confirmation of isolates of listeria by conventional and real-time PCR
Methods in Molecular Biology, Vol. 1157, pp. 31-38
-
Daza de Valdés (1591-1634), pionero de la óptica fisiológica: un científico olvidado del Siglo de Oro
Ulleye
-
Development and assessment of transversal key competences in the degree of food science and technology
ICERI2014: 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION
-
Development of a method to recovery and amplification DNA by real-time PCR from commercial vegetable oils
Food Chemistry, Vol. 158, pp. 374-383
-
Diversity of the cultivable human gut microbiome involved in gluten metabolism: Isolation of microorganisms with potential interest for coeliac disease
FEMS Microbiology Ecology, Vol. 88, Núm. 2, pp. 309-319
-
Efectos saludables del vino y de los subproductos de vinificación
ACE: Revista de enología, Núm. 142
-
El blog de aula en Educación Superior y su empleo en la motivación del aprendizaje y la difusión de la ciencia
Panorama actual en la docencia universitaria (Educación Editora), pp. 337-341