Publicaciones (73) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2014

  1. A modified method for evaluation of critical flux, fouling rate and in situ determination of resistance and compressibility in MBR under different fouling conditions

    Journal of Membrane Science, Vol. 453, pp. 1-11

  2. Accurate determination of key surface properties that determine the efficient separation of bovine milk BSA and LF proteins

    Separation and Purification Technology, Vol. 135, pp. 145-157

  3. Actividades formativas y metodologías activas en la asignatura de Bioquímica: percepción del alumno y análisis de la distribución y carga temporal del trabajo

    Investigaciones en el contexto universitario actual (Educación Editora), pp. 239-243

  4. Analysis of commercial grape raisins: phenolic content, antioxidant capacity and radical scavenger activity

    Ciência e técnica vitivinícola, Vol. 29, Núm. 1, pp. 1-8

  5. Antioxidant and antimicrobial properties of wine byproducts and their potential uses in the food industry

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 52, pp. 12595-12602

  6. Assessment of resistance spot welding quality based on ultrasonic testing and tree-based techniques

    Journal of Materials Processing Technology, Vol. 214, Núm. 11, pp. 2478-2487

  7. Basic Sanitation

    Handbook of Fermented Meat and Poultry: Second Edition (Wiley Blackwell), pp. 441-449

  8. C1A cysteine protease-cystatin interactions in leaf senescence

    Journal of Experimental Botany, Vol. 65, Núm. 14, pp. 3825-3833

  9. Cambios en la composición de polisacáridos durante la vinificación y la crianza sobre lías de vinos espumosos

    Enoviticultura, Núm. 28, pp. 10-19

  10. Characterization of triacylglycerol composition of fish oils by using chromatographic techniques

    Journal of Oleo Science, Vol. 63, Núm. 5, pp. 449-460

  11. Chemical cleaning of membranes from an anaerobic membrane bioreactor treating food industry wastewater

    Journal of Membrane Science, Vol. 458, pp. 179-188

  12. Combinación de nuevas tecnologías y valorización de subproductos alimentarios para la mejora de la calidad y vida útil de productos de pescado mínimamente procesados

    I Jornada de Doctorandos de la Universidad de Burgos

  13. Comparison of polymerase chain reaction methods and plating for analysis of enriched cultures of Listeria monocytogenes when using the ISO11290-1 method

    Journal of Microbiological Methods, Vol. 98, Núm. 1, pp. 8-14

  14. Confirmation of isolates of listeria by conventional and real-time PCR

    Methods in Molecular Biology, Vol. 1157, pp. 31-38

  15. Daza de Valdés (1591-1634), pionero de la óptica fisiológica: un científico olvidado del Siglo de Oro

    Ulleye

  16. Development and assessment of transversal key competences in the degree of food science and technology

    ICERI2014: 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION

  17. Development of a method to recovery and amplification DNA by real-time PCR from commercial vegetable oils

    Food Chemistry, Vol. 158, pp. 374-383

  18. Diversity of the cultivable human gut microbiome involved in gluten metabolism: Isolation of microorganisms with potential interest for coeliac disease

    FEMS Microbiology Ecology, Vol. 88, Núm. 2, pp. 309-319

  19. Efectos saludables del vino y de los subproductos de vinificación

    ACE: Revista de enología, Núm. 142

  20. El blog de aula en Educación Superior y su empleo en la motivación del aprendizaje y la difusión de la ciencia

    Panorama actual en la docencia universitaria (Educación Editora), pp. 337-341