Publicaciones (20) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. Anaerobic treatment of slaughterhouse wastewater in an Expanded Granular Sludge Bed (EGSB) reactor

    Water Science and Technology

  2. Determinación de metanol en mostos y vinos: puntos críticos

    Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997

  3. Determination of thiamin in cooked sausages

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 1, pp. 170-173

  4. Determination of total riboflavin in cooked sausages

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 3, pp. 1067-1070

  5. Discrimination of DOC wine vintages as a function of chemical composition

    Química analítica

  6. Efecto del remontado en las características finales de vinos tintos elaborados con cv. "Tinto Fino"

    Viticultura enología profesional, Núm. 60, pp. 37-44

  7. Efecto del uso de enzimas pectinolíticos en la elaboración de mostos blancos de la variedad albillo

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 10, pp. 111-115

  8. Estimation of endoglucanase and lysozyme effective diffusion coefficients in polysulphone membranes

    Journal of Biotechnology, Vol. 72, Núm. 1-2, pp. 77-83

  9. Evaluation of methanogenic kinetics in an anaerobic fluidized bed reactor (AFBR)

    Process Biochemistry, Vol. 34, Núm. 3, pp. 213-219

  10. Identification of anthocyanin derivatives in grape skin extracts and red wines by liquid chromatography with diode array and mass spectrometric detection

    Journal of Chromatography A, Vol. 847, Núm. 1-2, pp. 83-90

  11. Influence of canning process on colour, weight and grade of mushrooms

    Food Chemistry, Vol. 66, Núm. 1, pp. 87-92

  12. Integrated process for the removal of emulsified oils from effluents in the steel industry

    Separation Science and Technology, Vol. 34, Núm. 15, pp. 3031-3043

  13. Kinetics of thermal inactivation of pea seed lipoxygenases and the effect of additives on their thermostability

    Food Chemistry, Vol. 65, Núm. 3, pp. 323-329

  14. Liquid-liquid extraction of 2,3- butanediol from dilute aqueous solutions with mixed solvents

    Chemical Engineering Communications, Vol. 173, pp. 135-146

  15. Metal content of Spanish red wines from certified denomination of origin

    Química analítica

  16. Modificaciones cromáticas del vino tinto de crianza según el tipo de barrica en que envejece: Nota

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 2, pp. 177-181

  17. Mostos y vinos elaborados con enzimas pectinolíticos: contenido de metanol

    Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997

  18. Slaughterhouse wastewater treatment using ferric and aluminium salts and organic polyelectrolites

    Journal of Environmental Science and Health - Part A Toxic/Hazardous Substances and Environmental Engineering, Vol. 34, Núm. 3, pp. 721-736

  19. Textural assessment of clenbuterol treatment in beef

    Meat Science, Vol. 51, Núm. 4, pp. 297-303

  20. Various applications of liquid chromatography-mass spectrometry to the analysis of phenolic compounds

    Journal of Chromatography A, Vol. 847, Núm. 1-2, pp. 75-81