Publicaciones (22) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. A STUDY OF TEXTURE‐FLAVOR INTERACTIONS USING FREE‐CHOICE PROFILING

    Journal of Sensory Studies, Vol. 8, Núm. 3, pp. 177-188

  2. A program for non-orthogonal rotation in factor analysis

    Trends in Analytical Chemistry

  3. Calcium responses elicited by nucleotides in macrophages. Interaction between two receptor subtypes

    Journal of Biological Chemistry, Vol. 268, Núm. 25, pp. 18640-18647

  4. Caracterización y diferenciación físico-química de los tipos comerciales de la longaniza de Aragón

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 6, pp. 631-650

  5. Control of Ca2+ entry into HL60 and U937 human leukaemia cells by the filling state of the intracellular Ca2+ stores

    Biochemical Journal, Vol. 289, Núm. 3, pp. 761-766

  6. Effect of retinol and fatty acid binding by bovine β-lactoglobulin on its resistance to trypsin digestion

    International Dairy Journal, Vol. 3, Núm. 7, pp. 589-597

  7. El pardeamiento enzimático en uva y vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 2424, pp. 251-261

  8. El pardeamiento enzimático en uva y vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 2423, pp. 171-181

  9. Enzymatic Determination of Glycerol in Honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 4, pp. 557-559

  10. Evolución de las actividades antioxidantes y producción de 8-OHdG durante el desarrollo de la rata y su modificación como respuesta al estrés oxidativo

    Servicio de Publicaciones = Servei de Publicacions

  11. Gas chromatographic-mass spectrometric method for the simultaneous determination of amitraz, bromopropylate, coumaphos, cymiazole and fluvalinate residues in honey

    The Analyst, Vol. 118, Núm. 12, pp. 1519-1522

  12. Geles poliméricos: aplicaciones

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 77-87

  13. Geles poliméricos: nuevos materiales para procesos de separación

    Ingeniería química, Núm. 294, pp. 335-344

  14. La biotecnología: una respuesta interdisciplinar de futuro

    Universidad de Valladolid

  15. Rapid chilling of light lamb carcasses results in meat as tender as that obtained using conventional conditioning practices

    Sciences des aliments, Vol. 13, Núm. 1, pp. 89-96

  16. Rapid immunoenzymatic method for detecting adulteration in ewe's milk

    Food Control, Vol. 4, Núm. 2, pp. 101-104

  17. Robust Procedure for Calibration and Calculation of the Detection Limit of Trimipramine by Adsorptive Stripping Voltammetry at a Carbon Paste Electrode

    Analytical Chemistry, Vol. 65, Núm. 6, pp. 678-682

  18. Seguimiento de parámetros físicos y químicos en las últimas etapas del desarrollo de la uva de vinificación

    La Semana vitivinícola, Núm. 2465, pp. 4093-4095

  19. The pathway for refilling intracellular Ca2+ stores passes through the cytosol in human leukaemia cells

    Pflügers Archiv European Journal of Physiology, Vol. 424, Núm. 5-6, pp. 465-469

  20. The role of glutathione in protection against DNA damage induced by rifamycin SV and copper(II) ions

    Free Radical Research, Vol. 19, Núm. 2, pp. 81-92