Programa de doctorado
Avances en Ciencia y Biotecnología Alimentarias (UBU)
Publicaciones (64) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2018
-
A computational approach to partial least squares model inversion in the framework of the process analytical technology and quality by design initiatives
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, Vol. 182, pp. 70-78
-
A novel anaerobic filter membrane bioreactor: Prototype start-up and filtration assays
Water Science and Technology, Vol. 78, Núm. 9, pp. 1833-1842
-
Analysis of Polyphenols in Honey: Extraction, Separation and Quantification Procedures
Separation and Purification Reviews, Vol. 47, Núm. 2, pp. 142-158
-
Antioxidant effect of olive leaf powder on fresh Atlantic horse mackerel (Trachurus trachurus) minced muscle
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 42, Núm. 1
-
Antropometría y hábitos de salud en estudiantes de enfermería
XXII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados
-
Autochthonous facility-specific microbiota dominates washed-rind Austrian hard cheese surfaces and its production environment
International Journal of Food Microbiology, Vol. 267, pp. 54-61
-
Campylobacter in the Food Chain
Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 215-252
-
Carob by-products and seaweeds for the development of functional bread
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 42, Núm. 8
-
Characterization of Campylobacter species in Spanish retail from different fresh chicken products and their antimicrobial resistance
Food Microbiology, Vol. 76, pp. 457-465
-
Characterization of biofilms formed by foodborne methicillin-resistant staphylococcus aureus
Frontiers in Microbiology, Vol. 9
-
Class-modeling analysis reveals T-cell homeostasis disturbances involved in loss of immune control in elite controllers
BMC Medicine, Vol. 16, Núm. 1
-
Combining excitation-emission matrix fluorescence spectroscopy, parallel factor analysis, cyclodextrin-modified micellar electrokinetic chromatography and partial least squares class-modelling for green tea characterization
Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 159, pp. 311-317
-
Comportamiento de esporas de "clostridium botulinum" en agua de coco verde tratada por altas presiones hidrostáticas
V Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]: Universidad de Burgos. 11 y 12 de diciembre de 2018
-
Composición corporal y somatotipo por posición de juego en Balonmano profesional masculino
Revista Internacional de Medicina y Ciencias de la Actividad Física y del Deporte, Vol. 18, Núm. 69, pp. 91-102
-
Composition and properties of Apis mellifera honey: A review
Journal of Apicultural Research, Vol. 57, Núm. 1, pp. 5-37
-
Descriptive sensory properties of cecina de Leon
Italian Journal of Food Science, Vol. 30, Núm. 2, pp. 249-255
-
Detección del virus de la hepatitis E (VHE) en alimentos derivados del cerdo
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
-
Different Lactobacillus populations dominate in “Chorizo de León” manufacturing performed in different production plants
Food Microbiology, Vol. 70, pp. 94-102
-
Diseño D-Óptimo para la determinación de Bisfenol-A y Fenol en juguetes y en otros objetos de uso diario mediante HPLC-FLD
V Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]: Universidad de Burgos. 11 y 12 de diciembre de 2018
-
Easy-to-use procedure to optimise a chromatographic method. Application in the determination of bisphenol-A and phenol in toys by means of liquid chromatography with fluorescence detection
Journal of Chromatography A, Vol. 1534, pp. 93-100