Publicaciones (64) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2018

  1. A computational approach to partial least squares model inversion in the framework of the process analytical technology and quality by design initiatives

    Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, Vol. 182, pp. 70-78

  2. A novel anaerobic filter membrane bioreactor: Prototype start-up and filtration assays

    Water Science and Technology, Vol. 78, Núm. 9, pp. 1833-1842

  3. Analysis of Polyphenols in Honey: Extraction, Separation and Quantification Procedures

    Separation and Purification Reviews, Vol. 47, Núm. 2, pp. 142-158

  4. Antioxidant effect of olive leaf powder on fresh Atlantic horse mackerel (Trachurus trachurus) minced muscle

    Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 42, Núm. 1

  5. Antropometría y hábitos de salud en estudiantes de enfermería

    XXII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados

  6. Autochthonous facility-specific microbiota dominates washed-rind Austrian hard cheese surfaces and its production environment

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 267, pp. 54-61

  7. Campylobacter in the Food Chain

    Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 215-252

  8. Carob by-products and seaweeds for the development of functional bread

    Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 42, Núm. 8

  9. Characterization of Campylobacter species in Spanish retail from different fresh chicken products and their antimicrobial resistance

    Food Microbiology, Vol. 76, pp. 457-465

  10. Characterization of biofilms formed by foodborne methicillin-resistant staphylococcus aureus

    Frontiers in Microbiology, Vol. 9

  11. Class-modeling analysis reveals T-cell homeostasis disturbances involved in loss of immune control in elite controllers

    BMC Medicine, Vol. 16, Núm. 1

  12. Combining excitation-emission matrix fluorescence spectroscopy, parallel factor analysis, cyclodextrin-modified micellar electrokinetic chromatography and partial least squares class-modelling for green tea characterization

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 159, pp. 311-317

  13. Comportamiento de esporas de "clostridium botulinum" en agua de coco verde tratada por altas presiones hidrostáticas

    V Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]: Universidad de Burgos. 11 y 12 de diciembre de 2018

  14. Composición corporal y somatotipo por posición de juego en Balonmano profesional masculino

    Revista Internacional de Medicina y Ciencias de la Actividad Física y del Deporte, Vol. 18, Núm. 69, pp. 91-102

  15. Composition and properties of Apis mellifera honey: A review

    Journal of Apicultural Research, Vol. 57, Núm. 1, pp. 5-37

  16. Descriptive sensory properties of cecina de Leon

    Italian Journal of Food Science, Vol. 30, Núm. 2, pp. 249-255

  17. Detección del virus de la hepatitis E (VHE) en alimentos derivados del cerdo

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  18. Different Lactobacillus populations dominate in “Chorizo de León” manufacturing performed in different production plants

    Food Microbiology, Vol. 70, pp. 94-102

  19. Diseño D-Óptimo para la determinación de Bisfenol-A y Fenol en juguetes y en otros objetos de uso diario mediante HPLC-FLD

    V Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]: Universidad de Burgos. 11 y 12 de diciembre de 2018

  20. Easy-to-use procedure to optimise a chromatographic method. Application in the determination of bisphenol-A and phenol in toys by means of liquid chromatography with fluorescence detection

    Journal of Chromatography A, Vol. 1534, pp. 93-100