European validation of Real-Time PCR method for detection of Salmonella spp. in pork meat

  1. Delibato, E.
  2. Rodriguez-Lazaro, D.
  3. Gianfranceschi, M.
  4. De Cesare, A.
  5. Comin, D.
  6. Gattuso, A.
  7. Hernandez, M.
  8. Sonnessa, M.
  9. Pasquali, F.
  10. Sreter-Lancz, Z.
  11. Saiz-Abajo, M.-J.
  12. Pérez-De-Juan, J.
  13. Butrón, J.
  14. Prukner-Radovcic, E.
  15. Horvatek Tomic, D.
  16. Johannessen, G.S.
  17. Jakočiune, D.
  18. Olsen, J.E.
  19. Chemaly, M.
  20. Le Gall, F.
  21. González-García, P.
  22. Lettini, A.A.
  23. Lukac, M.
  24. Quesne, S.
  25. Zampieron, C.
  26. De Santis, P.
  27. Lovari, S.
  28. Bertasi, B.
  29. Pavoni, E.
  30. Proroga, Y.T.R.
  31. Capuano, F.
  32. Manfreda, G.
  33. De Medici, D.
  34. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Food Microbiology

ISSN: 1879-3460 0168-1605

Año de publicación: 2014

Volumen: 184

Páginas: 134-138

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.IJFOODMICRO.2014.01.005 GOOGLE SCHOLAR