The influence of the trainer’s social behaviors on the resilience, anxiety, stress, depression and eating habits of athletes

  1. Trigueros, R.
  2. Mercader, I.
  3. González-Bernal, J.J.
  4. Aguilar-Parra, J.M.
  5. González-Santos, J.
  6. Navarro-Gómez, N.
  7. Soto-Cámara, R.
CRediT (contribución de los investigadores):
Trigueros, R.: Metodología, Redacción - borrador original. Mercader, I.: Redacción - revisión y edición. González-Bernal, J.J.: Conceptualización. Aguilar-Parra, J.M.: Metodología, Redacción - revisión y edición. González-Santos, J.: Recursos, Visualización. Navarro-Gómez, N.: Redacción - revisión y edición. Soto-Cámara, R.: Administración del proyecto.
Zeitschrift:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Datum der Publikation: 2020

Ausgabe: 12

Nummer: 8

Seiten: 1-11

Art: Artikel

DOI: 10.3390/NU12082405 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen Access editor

Ziele für nachhaltige Entwicklung