Molecular Detection of Viruses in Foods: From PCR to High-Throughput Sequencing and Beyond

  1. Rodríguez-Lázaro, David 1
  2. Fongaro, Gislaine 2
  3. Marques Souza, Doris Sobral 2
  4. Hernández, Marta 3
  1. 1 Universidad de Burgos
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    Universidad de Burgos

    Burgos, España

    ROR https://ror.org/049da5t36

  2. 2 Universidade Federal de Santa Catarina
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    Universidade Federal de Santa Catarina

    Florianópolis, Brasil

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  3. 3 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
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    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

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Libro:
Comprehensive Foodomics
  1. Alejandro Cifuentes (ed. lit.)

Editorial: Elsevier

ISBN: 978-0-12-816396-2

Año de publicación: 2021

Páginas: 117-122

Tipo: Capítulo de Libro

DOI: 10.1016/B978-0-08-100596-5.22839-4 GOOGLE SCHOLAR

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