Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red wines
- M. González 2
- A. Ruiz 2
- L. Martínez 2
- Z. Guadalupe 2
- B. Ayestarán 2
- M. Bueno Herrera 1
- C. Gónzalez Huerta 1
- P. López de la Cuesta 1
- S. Pérez Magariño 1
-
1
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
info
-
2
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
info
Argitaletxea: Libro de resúmenes de Macrowine 2016
Argitalpen urtea: 2016
Orrialdeak: 80
Biltzarra: Macrowine 2016
Mota: Biltzar ekarpena
Atariko dokumentuak egunero eguneratzen dira. Data horrek atariaren egiturari buruzko informazioa eguneratzeari egiten dio erreferentzia (pertsonak, ikerketa-taldeak, antolaketa-unitateak, proiektuak...).