Centro académico
FACULTAD DE CIENCIAS
Artikuluak (94) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2002
-
A continuous flow system design for simultaneous determination of heavy metals in river water samples
Talanta, Vol. 57, Núm. 5, pp. 985-992
-
A novel and efficient oxidation of 1,2-amino alcohols to dialkylamides
Synlett, pp. 2092-2094
-
A stochastic trained neural network for nonparametric hypothesis testing
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, Vol. 63, Núm. 2, pp. 169-187
-
A study of robustness with multivariate calibration. Application to the polarographic determination of benzaldehyde
Talanta, Vol. 56, Núm. 6, pp. 1039-1048
-
Addition compounds of MoO2Br2 from MoO2Br2(H2O)2. Molecular structure of MoO2Br2{OP[N (CH3)2]3}2 and MoO2Br2{CH2[P(O)(C6 H5)2]2}
Polyhedron, Vol. 21, Núm. 16, pp. 1635-1642
-
Alkynyl Fischer carbene complex as a traceless directing group for the regioselective cycloaddition of dithiolethiones to arylacetylene: Synthesis of E-dithiafulvene thione and dithioesters
Chemical Communications, Vol. 8, Núm. 4, pp. 483-485
-
Analysis and comparison of SIMCA models for denominations of origin of wines from de Canary Islands (Spain) builds by means of their trace and ultratrace metals content
Analytica Chimica Acta, Vol. 472, Núm. 1-2, pp. 161-174
-
Análisis de métodos rápidos de extracción para seguir la maduración fenólica de la uva
Enólogos, Núm. 15, pp. 28
-
Application of an optimization procedure in adsorptive stripping voltammetry for the determination of chromium with ammonium pyrrolidine dithiocarbamate
Electroanalysis, Vol. 14, Núm. 15-16, pp. 1083-1089
-
Arsenic(III)bromide
Inorganic synthesis, Vol. 33, pp. 203-204
-
Autocatalyzed and ion-exchange-resin-catalyzed esterification kinetics of lactic acid with methanol
Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 41, Núm. 3, pp. 512-517
-
Bidimensional chronoabsorptometric study of electropolymerisation of 4,4′-bis(2-methylbutylthio)-2,2′-bithiophene
Electrochemistry Communications, Vol. 4, Núm. 5, pp. 451-456
-
Calidad sensorial de la Cecina de León. II: influencia de las características de los jueces
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 21-28
-
Calidad sensorial de la cecina de León. I: evaluación por el consumidor
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 11-20
-
Cation association with sodium dodecyl sulfate micelles as seen by lanthanide luminescence
Journal of Physical Chemistry B, Vol. 106, Núm. 27, pp. 6966-6972
-
Cation polyelectrolyte interactions in aqueous sodium poly(vinyl sulfonate) as seen by Ce3+ to Tb3+ energy transfer
Langmuir, Vol. 18, Núm. 5, pp. 1872-1876
-
Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (I)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 55-64
-
Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (II)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 65-72
-
Cecina de León: un alimento nutritivo y saludable
Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 167, pp. 59-70
-
Changes in β-glucosidase activity during the storage of honey
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 98, Núm. 5, pp. 170-176