BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
Marta
Bueno Herrera
Publicaciones en las que colabora con Marta Bueno Herrera (7)
2016
2015
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Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise method
9th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2015). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Mezzocorona (In) Italy 14-17 July 2015
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Efecto del grado de madurez de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos
Enología 2.015: innovación vitivinícola
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Elaboración de vinos espumosos de calidad a partir de variedades tintas. Efecto de diferentes técnicas vitivinícolas en la composición polifenólica
Enología 2.015: innovación vitivinícola
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Role of major wine constituents in the foam sensory properties of sparkling wines made from red grapes
9th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2015). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Mezzocorona (In) Italy 14-17 July 2015
2014
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Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling wines
XI Carbohydrate Symposium