Analytical Methods for Virus Detection in Water and Food

  1. Bosch, A.
  2. Sánchez, G.
  3. Abbaszadegan, M.
  4. Carducci, A.
  5. Guix, S.
  6. Le Guyader, F.S.
  7. Netshikweta, R.
  8. Pintó, R.M.
  9. van der Poel, W.H.M.
  10. Rutjes, S.
  11. Sano, D.
  12. Taylor, M.B.
  13. van Zyl, W.B.
  14. Rodríguez-Lázaro, D.
  15. Kovač, K.
  16. Sellwood, J.
Revista:
Food Analytical Methods

ISSN: 1936-9751 1936-976X

Any de publicació: 2011

Volum: 4

Número: 1

Pàgines: 4-12

Tipus: Article

DOI: 10.1007/S12161-010-9161-5 GOOGLE SCHOLAR

Objectius de Desenvolupament Sostenible