Analytical Methods for Virus Detection in Water and Food

  1. Bosch, A.
  2. Sánchez, G.
  3. Abbaszadegan, M.
  4. Carducci, A.
  5. Guix, S.
  6. Le Guyader, F.S.
  7. Netshikweta, R.
  8. Pintó, R.M.
  9. van der Poel, W.H.M.
  10. Rutjes, S.
  11. Sano, D.
  12. Taylor, M.B.
  13. van Zyl, W.B.
  14. Rodríguez-Lázaro, D.
  15. Kovač, K.
  16. Sellwood, J.
Revista:
Food Analytical Methods

ISSN: 1936-9751 1936-976X

Ano de publicación: 2011

Volume: 4

Número: 1

Páxinas: 4-12

Tipo: Artigo

DOI: 10.1007/S12161-010-9161-5 GOOGLE SCHOLAR

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable