Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise method

  1. Silvia Pérez-Margariño 2
  2. Belén Ayestarán 1
  3. Carlos González-Huerta 2
  4. Leticia Martínez-Lapuente 1
  5. Marta Bueno-Herrera 2
  6. Mirian González-Lázaro 1
  7. Pedro López de la Cuesta 2
  8. Zenaida Guadalupe 1
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

Actes:
Macrowine 2016 Abstracts

Editorial: Libro de resúmenes de Macrowine 2016

Any de publicació: 2016

Pàgines: 81

Congrés: Macrowine 2016

Tipus: Aportació congrés