Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise method
- Silvia Pérez-Margariño 2
- Belén Ayestarán 1
- Carlos González-Huerta 2
- Leticia Martínez-Lapuente 1
- Marta Bueno-Herrera 2
- Mirian González-Lázaro 1
- Pedro López de la Cuesta 2
- Zenaida Guadalupe 1
-
1
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
info
-
2
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
info
Argitaletxea: Libro de resúmenes de Macrowine 2016
Argitalpen urtea: 2016
Orrialdeak: 81
Biltzarra: Macrowine 2016
Mota: Biltzar ekarpena
Atariko dokumentuak egunero eguneratzen dira. Data horrek atariaren egiturari buruzko informazioa eguneratzeari egiten dio erreferentzia (pertsonak, ikerketa-taldeak, antolaketa-unitateak, proiektuak...).