Role of major wine constituents in the foam sensory properties of sparkling wines made from red grapes

  1. Miriam Lázaro 1
  2. Leticia Martínez-Lapuente 1
  3. Sara Bañuelos 1
  4. Zenaida Guadalupe 1
  5. Belén Ayestarán 1
  6. Marta Bueno-Herrera 2
  7. Carlos González-Huerta 2
  8. Pedro López de la Cuesta 2
  9. Silvia Pérez-Magariño 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

Actes:
9th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2015). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Mezzocorona (In) Italy 14-17 July 2015

Any de publicació: 2015

Pàgines: 112

Congrés: 9th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2015). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Mezzocorona (In) Italy 14-17 July 2015

Tipus: Aportació congrés