Role of major wine constituents in the foam sensory properties of sparkling wines made from red grapes
- Miriam Lázaro 1
- Leticia Martínez-Lapuente 1
- Sara Bañuelos 1
- Zenaida Guadalupe 1
- Belén Ayestarán 1
- Marta Bueno-Herrera 2
- Carlos González-Huerta 2
- Pedro López de la Cuesta 2
- Silvia Pérez-Magariño 2
-
1
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
info
-
2
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
info
Argitalpen urtea: 2015
Orrialdeak: 112
Biltzarra: 9th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2015). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Mezzocorona (In) Italy 14-17 July 2015
Mota: Biltzar ekarpena
Atariko dokumentuak egunero eguneratzen dira. Data horrek atariaren egiturari buruzko informazioa eguneratzeari egiten dio erreferentzia (pertsonak, ikerketa-taldeak, antolaketa-unitateak, proiektuak...).