Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling wines

  1. Leticia Martínez-Lapuente 1
  2. Zenaida Guadalupe 1
  3. Belén Ayestarán 1
  4. Miriam Ortega- Heras 2
  5. Marta Bueno-Herrera 2
  6. Silvia Pérez-Magariño 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Universidad de la Rioja, Gobierno de La Rioja y CSIC)
  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

Llibre:
XI Carbohydrate Symposium
  1. Jesús Manuel Peregrina García (coord.)
  2. Jesús Héctor Busto Sancirián (coord.)
  3. Alberto Avenoza Aznar (coord.)
  4. Francisco Corzana López (coord.)
  5. María del Mar Zurbano Asensio

Editorial: Universidad de La Rioja

ISBN: 978-84-697-0033-4

Any de publicació: 2014

Pàgines: 83-83

Congrés: Jornadas de Carbohidratos = Carbohydrate Symposium (11. 2014. Logroño)

Tipus: Aportació congrés